Уредът, с който изгаряме мазнините двойно по-ефективно

Запознайте се с босу топката

Босу топката е малко известен уред, но дава страхотни резултати. С него можем да направим почти всяко упражнение в пъти по-ефективно.

Уредът прилича на гимнастична топка, буквално разрязана на две. Направен е от плътна гума, която може да издържи цялата тежест на тялото ни и това позволява да използваме босу топката по всякакви начини.

Тя прави всяко упражнение по-трудно, защото ни предизвиква да пазим баланс. Докато се стараем да запазим правилна форма, таргетираме повече мускули в тялото си и тренираме много по-ефективно.

Всъщност мускулите ни са създадени с цел да движат тялото ни в пространството и да пазят равновесието на стойката. Затова и този тип тренировки са не само добри за изгаряне на калории, но и се отразяват положително на цялостното ни тяло.

Ако тренираме правилно, можем да излекуваме изкривяванията на гърба, благодарение на уреда, и да подобрим стойката на тялото.

Тренировките на Хейли Болдуин

Възможностите за упражнения са наистина безкрайни, като можем да обръщаме от двете страни босу топката, така че да е по-подходяща за даденото движение.

В галерията сме ви подбрали няколко интересни упражнения, които тренират цялото тяло, но не се страхувайте да експериментирате и вие.

Бърза тренировка за лифтинг на дупето

Ударно стягане на долната половина на тялото

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес15 ЮЛИ 2019

Тренировки за по няколко минути под ритъма на любимите ви песни

В този Youtube канал ще намерите тренировки на фона на някои от най-актуалните песни днес

Фитнес05 ЮЛИ 2019

Ударно стягане на долната половина на тялото

Бедра, дупе и долната част на корема

Фитнес03 ЮЛИ 2019

Оформяща тренировка за дупе без никакви уреди

Много удобна за изпълнение у дома

Фитнес01 ЮЛИ 2019

Тренировката за перфектното тяло на плажа... се прави на плажа

Синди Крауфорд не случайно ги препоръчва