Здраве & Фитнес : Здраве20 ФЕВРУАРИ 2019

По виното ще познаеш човека

 Всички обичаме да се приберем вкъщи и да се насладим на една чаша от червената напитка, но какво всъщност казва виното, което пиеш, за характера ти? 

Всички обичаме да се приберем вкъщи и да се насладим на една чаша от червената напитка, но какво всъщност казва виното, което пиеш, за характера ти?

1. Каберне совиньон

Виното, достойно за царе и царици. То е малко по-горчиво и сухо, но от там идва богатият му вкус. Разпространено е из цял свят и има различни варианти, така че предлага разнообразие.

Червеното вино помага за здрав стомах

Ако това е любимият ти избор за напитка, значи ти си същата. Имаш претенции към качеството и знаеш как да подбираш само най-доброто. Не се интересуваш от моди и популярни избори за момента. Знаеш какво ти харесва и се целиш точно към него.

Точно заради тази решителност хората могат да ти се доверят и често разчитат на твоята подкрепа.

2. Мерло

Второто от най-добрите червени вина. Единствената разлика е, че мерлото е малко по-кремообразен и мек.

Този, който обича мерло, също е такъв. Също знае къде се намира, но едновременно с това се страхува да бъде твърде настъпителен и не обича скандалите. Обича да е сред хора, но не точно в центъра на прожекторите.

Какво е общото между виното и червилата?

3. Шампанско и други пенливи вина

Шампанското е напитка, предпочитана от два типа хора. Тези, които пият виното, защото имат самочувствието, че са по-добри от останалите, и тези, които правят избора си според импулсивния си характер и нуждата от динамичност. И в двата случая, това значи обич към по-скъпите неща и високата класа.

Е, разбира се, това е казано с изключение на вариантите, когато празнуваме и поводът е подходящ.

4. Шардоне

Ако това е любимото ти вино, значи си падаш повече традиционалист. Също като при кабернето ти не се интересуваш от трендовете. Обичаш да добавяш вкус на лукс, но не парадираш с това.

Една чаша вино на ден ни помага да се справим с депресията

5.  Пино ноар

Това е вино, което се прави с грозде от труден сорт за отглеждане и затова определено е от по-скъпите избори. Ти, неговият любител, си по същия начин. Ти си упорит и сложен характер. Интересуваш се от мнението на другите и се целиш да оставяш впечатление у хората.

6. Вино от картонена кутия

Съвсем различно от останалите до сега, твоето предпочитано вино е съвсем непритенциозно. Търсиш не скъпото, а удобното. Не си взискателен и живееш живота на ръба. Не се притесняваш да си различен и чуждото мнение не те интересува.

Потвърдено: 2 чаши вино преди сън помагат на отслабването

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве05 ДЕКЕМВРИ 2019

Пет от най-полезните и пет от най-вредните видове риба

Кои видове риба да подберем за празничната вечеря и кои да държим далеч от кухнята си?

Здраве27 НОЕМВРИ 2019

Любимата тренировка на Оливия Кулпо, която можем да правим и у дома

P.volve е новата любима тренировка на моделите и има защо

Здраве27 НОЕМВРИ 2019

Черният шоколад третира кашлицата

Според някои проучвания шоколадът е по-добро решение от медикаментите за кашлица