Диетата и режимът на супермоделите от 90-те

Кои са златните правила на Синди, Наоми, Клаудия, Хелена и Карла

Да си на върха в продължение на няколко десетилетия не е лесна задача. Но когато говорим за супермомичетата на 90-те, те сякаш са се справили с тази мисия с лекота. 

Наскоро ви разказахме за техните правила за красота и изпитаните им трикове, на които се доверяват от години. Днес отделяме време на визията им относно диетите и упражненията, тъй като сме убедени, че имам какво да научим!

Наоми Кембъл (47)

“Първото нещо, което правя сутрин, е да изпия чаша топла вода с лимон и пробиотици,” казва Наоми Кембъл. Освен това красавицата разкрива, че пречиства организма си със сокове поне два пъти седмично. “Грижа се за себе си, ям качествена храна, опитвам се да балансирам нещата. Избягвам захарта и пия много, много вода.” Колкото до тренировките, в едно интервю с Shape Кембъл разкрива, че е дори по-активна, когато е само на свежи сокове: “Всеки ден правя йога и пилатес!” 

Диетата на ангелите, без преструвки

Хелена Кристенсен (48) 

Единственият съвет за диетата, който би дала Хелена Кристенсен, е следният: “Яжте здравословно постоянно, намерете тренировки, които харесвате и пийте много вода или сок от кокос.“ Нейната любима тренировка е тичането. “Всяка сутрин ставах рано и спринтирах – това е чудесен начин да засилиш метаболизма си и да накараш мозъка да работи. Когато станах на 30 започнах и да се боксирам. А последното упражнение, което съм открила, са танците на пилон – най-трудното нещо, което някога съм правила. Невероятно е каква сила трябва да има горната част на тялото ти, за да изпълняваш тези движения.”

Вижте още: Красотата на един супермодел: Бела Хадид

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети19 ФЕВРУАРИ 2020

Кето 2.0: подобрената версия на известната диета дава по-добри резултати

Предвиждат, че това ще е новата най-популярна диета

Диети18 ФЕВРУАРИ 2020

Плодове и зеленчуци, които са по-полезни консервирани

Спестете си време, като използвате тези продукти консервирани

Диети17 ФЕВРУАРИ 2020

В случай, че не сте добри в спазването на диети

Тези няколко трикове, ще ви помогнат

Диети10 ФЕВРУАРИ 2020

Как да избегнем напълняването около 30-те си години

Периодът между 25 и 34 години е критичен за жените, които често напълняват видимо точно тогава