Диетата на Бионсе с гарантиран успех

След раждането на близнаците, Queen Bey се подлага на стриктна диета, за да се върне отново на сцената.

Бионсе премахва хляба, въглехидратите, захарта, млечните продукти, месото, рибата и алкохола. Това е диетата на иконата, за да се върне на сцената след раждането на близнаците си. „Гладна съм“, заявява тя многократно, но е готова на всичко, за да влезе отново във форма.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

Тогава суперзвездата не уточнява името на хранителния си режим, но е избрала веган кето диета, която се фокусира върху умерена консумация на протеини, високо съдържание на мазнини и ниско такова на въглехидрати.

Вместо да разчита на захар (глюкоза), която идва от въглехидратите като зърнени храни, бобови растения, зеленчуци и плодове, кето диетата разчита на складираните мазнини в тялото ви.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

Това намаляване на въглехидратите поставя тялото ви в метаболитно състояние, наречено кетоза.

За да достигнете кетоза, трябва приемате от 20 до 50 грама въглехидрати на ден. Необходими са 3-4 дни, за да достигнете състоянието. Тогава ще започнете да разграждате протеини и мазнини за енергия, което ще ви накара да отслабнете.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

Бионсе решава да се подложи на този тип диета по повод завръщането си отново на сцената след раждането на близнаците. Тогава целият екип стои зад нея и я подкрепя. Целият процес тя споделя в документалния си филм за Netflix “Homecoming: A Film by Beyoncé”. В него тя разкрива творческия процес и физически натоварващата подготовка зад нейното представяне на Coachella 2018.

„Имаше дни, в които си мислех, че никога няма да бъда същата. Никога няма да бъда същата физически, силата и издръжливостта ми никога няма да бъдат същите.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

Това не е първият път, в който Бионсе експериментира в името на добрата фигура. Тя и Джей Зи не веднъж са насърчавали феновете си да се отдадат на веганство със шанс за спечелване на безплатни билети за концертите им в продължение на 30 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бионсе разкри обложката на новия си албум

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Какво да консумираме вместо паста и хляб?
Диети12 ЮЛИ 2022

Какво да консумираме вместо паста и хляб?

Ето какво да ядем вместо паста и тесто, за да избегнем хранителен дефицит и да следваме балансирано и здравословно хранене.

Диетата за бързо отслабване, която измести средиземноморската
Диети27 МАРТ 2022

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.

С какво да се храним за бюджетна, но здравословна диета
Диети25 МАРТ 2022

С какво да се храним за бюджетна, но здравословна диета

Няколко идеи за диетични, но достъпни храни

Малки трикове за по-успешна диета
Диети24 МАРТ 2022

Малки трикове за по-успешна диета

Тези съвети ще ви помогнат да ограничите апетита