Нина Добрев промени тренировката и режима си

“Ям много повече, отколкото преди и съм по-слаба и по-силна”

"Всъщност в миналото не съм правила много упражнения за сила - правех предимно йога и бягах. Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото бях свикнала и се чувствам по-слаба и по-силна, отколкото някога съм си представяла."

"Преди се хранех обилно 3 пъти на ден, след което не можех да помръдна. Чувствах се толкова подута и уморена. Сега ям почти през целия ден, но с контролирам размера на порциите. Опитвам се да приемам мазнини с размера на моя палец, протеини колкото моята длан и неограничено количество зеленчуци. Искаше ми се да знаех това в училище."

"Музиката е голяма част от тренировките и живота ми. Преди да имах треньор, ходех във фитнеса и тичах на пътечката и темпото ми зависеше от ритъма на музиката. Ако имам ритъм, мога да тичам с часове, защото музиката е това, което ме мотивира."

"Трябва да вземете решение - искате ли да изглеждате и да се чувствате по определен начин и да положите нужните усилия? Вече виждам разликата, затова и отделям време между снимките. Събуждам се 1 час по-рано. Дори да съм изморена след 12-часов работен ден и да не искам да тренирам, го правя пак, тъй като знам, че след това ще се чувствам по-добре. Но предпочитам да тренирам веднага след събуждане, за да не си измислям извинение от рода, че съм била изморена в края на деня."

"Има милион неща, които ме притесняваха като бях по-малка. Сега гледам свои стари снимки и видеа от онези дни, когато ми се искаше да можех да променя тялото си и изглеждам страхотно. Иска ми се да кажа на по-младото си "Аз" да не обръщатолкова внимание на дребните неща и да се приеме такова, каквото е.

Миналата седмица Нина Добрев неслучайно беше обявена за новото лице на спортната марка Reebok. В последните месеци, актрисата с български корени демонстрира една съвсем нова визия.

Брюнетката разкрива, че е променила коренно своята тренировъчна програма и начина си на хранене, a това се е отразило и на нейната форма. Тя е станала много по-стегната и с по-видими мускули. Пред сп. Shape Нина сподели, че всичко това се дължи на силовите упражнения и високоинтензивните тренировки.

Ето какво още издаде тя:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

15 минути разтягания на ден борят влиянието на заседналия начин на живот
Фитнес03 АВГУСТ 2020

15 минути разтягания на ден борят влиянието на заседналия начин на живот

Правете тези упражнения през обедната почивка, сутрин рано или точно преди лягане

Най-важното за релефен корем
Фитнес24 ЮЛИ 2020

Стегнат корем в пет лесни упражнения

Едновременно оформяме коремната област и скулптурираме цялото тяло

Да стопим мазнините в областта на бедрата
Фитнес21 ЮЛИ 2020

Тренировка на плажа - какво трябва да знаете + примерни упражнения

10-минутна тренировка на плажа и препоръките ни как да се възползвате от нея максимално

Експресна 5-минутна тренировка за стегнат корем
Фитнес13 ЮЛИ 2020

Експресна 5-минутна тренировка за стегнат корем

Упражнения, заети от канала на Youtube звездата и модел Сан Влоет