Нина Добрев промени тренировката и режима си

“Ям много повече, отколкото преди и съм по-слаба и по-силна”

"Всъщност в миналото не съм правила много упражнения за сила - правех предимно йога и бягах. Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото бях свикнала и се чувствам по-слаба и по-силна, отколкото някога съм си представяла."

"Преди се хранех обилно 3 пъти на ден, след което не можех да помръдна. Чувствах се толкова подута и уморена. Сега ям почти през целия ден, но с контролирам размера на порциите. Опитвам се да приемам мазнини с размера на моя палец, протеини колкото моята длан и неограничено количество зеленчуци. Искаше ми се да знаех това в училище."

"Музиката е голяма част от тренировките и живота ми. Преди да имах треньор, ходех във фитнеса и тичах на пътечката и темпото ми зависеше от ритъма на музиката. Ако имам ритъм, мога да тичам с часове, защото музиката е това, което ме мотивира."

"Трябва да вземете решение - искате ли да изглеждате и да се чувствате по определен начин и да положите нужните усилия? Вече виждам разликата, затова и отделям време между снимките. Събуждам се 1 час по-рано. Дори да съм изморена след 12-часов работен ден и да не искам да тренирам, го правя пак, тъй като знам, че след това ще се чувствам по-добре. Но предпочитам да тренирам веднага след събуждане, за да не си измислям извинение от рода, че съм била изморена в края на деня."

"Има милион неща, които ме притесняваха като бях по-малка. Сега гледам свои стари снимки и видеа от онези дни, когато ми се искаше да можех да променя тялото си и изглеждам страхотно. Иска ми се да кажа на по-младото си "Аз" да не обръщатолкова внимание на дребните неща и да се приеме такова, каквото е.

Миналата седмица Нина Добрев неслучайно беше обявена за новото лице на спортната марка Reebok. В последните месеци, актрисата с български корени демонстрира една съвсем нова визия.

Брюнетката разкрива, че е променила коренно своята тренировъчна програма и начина си на хранене, a това се е отразило и на нейната форма. Тя е станала много по-стегната и с по-видими мускули. Пред сп. Shape Нина сподели, че всичко това се дължи на силовите упражнения и високоинтензивните тренировки.

Ето какво още издаде тя:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес18 СЕПТЕМВРИ 2019

Как тренират българските фитнес инфлуенсъри?

Как фитнес инфлуенсърите у нас се грижат за фигурата си, какви са любимите им тренировки и още

Фитнес17 СЕПТЕМВРИ 2019

Тренировка за стегнато тяло само с един фитнес уред

Можете да го използвате както във фитнеса, така и у дома

Фитнес02 СЕПТЕМВРИ 2019

Фитнес треньорът в задния ви джоб - инстаграм профилите за упражнения, които трябва да следвате

Съветите на тези инфлуенсъри ще преобразят тялото ви

Фитнес15 АВГУСТ 2019

Тренировки без тежести за дупе и крака от фитнес инфлуенсърите

Всяка една от тях можете да направите навсякъде и не изискват никакво оборудване