Мода : Новини19 ЮЛИ 2017

Нина Добрев е в най-добрата си форма за Reebok

Актрисата е новото лице на спортния бранд

От дълго време очакваме някой от големите спортни брандове да забележи Нина Добрев и ето че това вече е факт!

Актрисата е новото рекламно лице на Reebok, присъединявайки се към другите звезди, които марката нае наскоро: супермоделът Джиджи Хадид и спористката Ронда Раузи. 

Преди Холивуд да се влюби в изпълнението й в сериала “Дневниците на вампира”, Нина започва кариерата си като спортистка. В Канада, където семейството й се мести през 90-те години, брюнетката тренира художествена гимнастика и участва в международни състезания и олимпиади. След като се преориентира към актьорството, спортът продължава да играе важна роля в живота й. Ако следите десетките й постове, на които тренира с приятелки или прави йога на екзотични дестинации, определено сте наясно с този факт.

Нина Добрев е в най-добрата си форма за Reebok Нина Добрев е в най-добрата си форма за Reebok

“Дните на снимачната площадка са дълги, но здравословният живот е приоритет за мен. Тренировките ми помагат да поддържам баланса, помагат ми да релаксирам и да се презаредя с енергия,” споделя Добрев. “Обикновено се събирам с приятелки и отиваме на някакъв клас. Нищо не може да се сравни с тренировките в група. По този начин се предизвиквате взаимно.”ю

Диетата и упражненията на Нина Добрев

В първата си кампания за Reebok Нина позира в спортната зала, демонстрирайки завидни форми в спортен клин и изрязан топ. На кадрите Добрев тренира с група и коментира кампанията: “Понякога да виждаш как и другите около теб изпълняват различните движения ти помага да разбереш, че ти също можеш да се справиш. По този начин се вдъхновяаш от тях по време на тренировката.”

Нина Добрев е в най-добрата си форма за Reebok

“В началото винаги е трудно, тъй като никога не знаеш колко сложни ще са упражненията и дали ще можеш да ги изпълниш наведнъж. Към средата вече започваш да се чудиш колко дълги са интервалите, а към края вече разбираш колко трудно е било, но и колко си щастлив, че си успял да се справиш!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.