Living : Лица30 МАЙ 2019

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

Или диетата и тренировките на една дукеса

Фигурата на Кейт Мидълтън е все така впечатляваща години наред, въпреки трите й деца. Как го постига тя?

Принцесите и дукесите също трябва да поддържат фигурата си като всички останали известни в обществото личности и Кейт Мидълтън не е изключение. Дори върху нея има още повече напрежение винаги да изглежда перфектно. Затова и тя полага значителни усилия, за да запази добрата си форма.

Тя няма право да говори за подобни лични детайли пред пресата, но много от хората в замъка са разказвали за някои от хранителните навици на Кейт, както и тренировките й.

Всеки ден поне един час тренировки

Да, няма да я видите да публикува селфи във фитнеса, но във вкъщи тя полага много грижи за тялото си. И то изцяло сама – никога не се е възползвала от услугите на фитнес треньор.

Обича да прави тренировки за корем, като най-често включва различни вариации на планк или упражнения с гимнастична топка. Често ги комбинира и с някакъв тип кардио – когато времето навън е хубаво, Мидълтън предпочита да излезе да потича, а в останалите случаи използва велоергометър вкъщи.

Кейт намира време за джогинг възможно най-често в Норфолк, поняко взима Шарлът с нея или кучето им Лупо“, разказва източник на Daily Mail.

Любителка е на йогата

Както повечето фитнес любители, дукесата избира да си почива от активните тренировки от време на време и го прави чрез йогата. Така тя се успокоява и се освобождава от стреса. Някои казват, че дължи вечно сияйната си усмивка на ефекта от тези тренировки.

Два сполучливи тоалета от Кейт Мидълтън

Следва диетата “Дюкън”

Това е диетата, на която Кейт благодари за бързото влизане във форма след бременност. “Дюкън” много напомня на кето режима – намалят се до минимум въглехидратите и се увеличават в пъти повече протените, мазнините и нутриентите от зеленчуците. Единствената разлика между двете диети е, че тази, която Кейт използва, не може да се продължи за дълго време. Тя е създадена за бързо влизане във форма и много често известни жени я практикуват след бременност.

Когато Кейт не следва диетата, тя пак се фокусира върху протеините, плодовете и зеленчуците и почти никога не яде вредни храни.

Храни се здравословно заради фигурата и красотата си

Същият гореспоменат източник разказва и за навиците на Мидълтън в храненето. Тя се фокусира върху продукти с много антиоксиданти и витамини, защото осъзнава, че това помага и за красотата й.

Тайната на Кейт Мидълтън за ходене на висок ток

“Кейт може вече да има перфектната фигура, но нейният фокус е да стигне до перфектната кожа също”, споделят пред медията. Прави го с редовната консумация на годжи бери, диня, спанак, боровинки и други полезни храни.

Обича и да си прави здравословно смути с матча – японския зелен чай с изключителни свойства.

Какво е матчата и защо да я включим към латето си?

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма

Фитнес тенденциите тази година

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица26 ЮНИ 2019

София Буш обича гласа си

Не само защото звучи необичайно, но защото й дава право да говори за важните неща за нея

Лица25 ЮНИ 2019

Наоми Кембъл официално ще бъде именувана като модна икона

На тазгодишните британски модни награди Наоми ще получи специален приз

Лица20 ЮНИ 2019

Кари Ъндърууд за приказките в истинския живот

Кънтри певицата разказва за тежкия период, през който е преминала

Лица19 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и Брадли Купър били нещастни заедно и късали многократно

Източници, близки до разпадналата се двойка, повдигат завесата