Living : Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

На 19 януари тази година се сбогувахме с младия талант Гаспар Улие прекалено рано. 

След ски инцидент френският актьор си отиде на едва 37 години, оставяйки след себе си успешна кариера, която можеше да стигне до самия връх.

Няколко дни по-късно Chanel – брандът, на който Гаспар бе лице – посвети ревюто си на актьора, а модния спектакъл бе открит от друго лице на марката, Шарлот Казираги.

Този детайл, вероятно дело на съвпадение, беше най-добрият начин, по който от модната къща можеха да отдадат почит на Улие, защото 15 години преди тъжното събитие, жената до актьора бе не коя да е, а самата Шарлот Казираги.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @theroyalennui

През 2007 година внучката на Грейс Кели вече бе очаровала света с красотата си, макар и тепърва да я очакваха годините под светлините на прожекторите. Тогава Гаспар Улие пък игра в един от най-големите си филми – “Hannibal Rising”. Френският талант изигра ролята на младия Ханибал така блестящо, че трилърът гарантира още по-успешното бъдеще на Гаспар в световното кино.

Именно на червения килим на филма го придружава и Шарлот Казираги. Тогава те изглеждаха като перфектната двойка – красиви, млади и много влюбени.

Връзката им не продължава дълго, за съжаление, и макар и да не са споделяли много за отношенията си, когато бяха заедно, а и след раздялата, разбираме, че до последно двамата са таели топли чувства един към друг. Работата им често ги е срещала на официални събития като фестивала в Кан.

В интервюта Гаспар е говорил с най-искрена обич за Шарлот: “Колкото и години да минават, младежката любов остава завинаги в сърцето ти”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?

10 цитата, с които ще запомним Бети Уайт
Лица17 ЯНУАРИ 2022

10 цитата, с които ще запомним Бети Уайт

Днес актрисата щеше да навърши 100 години