Здраве & Фитнес18 НОЕМВРИ 2019

Кейти Холмс е неотразима на 41, как го постига?

Актрисата разкрива как обича да тренира и да се грижи за себе си

Благодарение на афинитета си към тренировките и здравословния начин на живот, Кейти не само се радва на перфектно тяло, но и се преборва със стреса в личния си живот.

На 41 години Кейти Холмс преживява своя “моден ренесанс”, както го нарича тя, и наистина никога не е изглеждала по-добре. Пред списание “Shape” тя споделя, че фитнесът е виновникът за нейния разцвет.

“Тренирайки се освобождавам от всякакви проблеми, които ме тревожат. След час в залата се чувстват фокусирана и готова да се изправя пред всички предизвикателства”, разказва Кейти.

Тя допълва, че тренира по четири пъти седмично, като всеки път се опитва да прилага различни видове упражнения, за да й е по-интересно. Обича спининг, бокс, йога, а понякога просто избира да танцува.

Колкото до начина, по който се храни, тя признава, че разчита главно на диета с повече зеленчуци и морски храни. Прочетете повече тук.

“Понякога тренирам с дъщеря си, зависи от деня. Всяка има различна рутина и за щастие понякога се припокрива. Но не я карам да тренира с моето темпо, за да не я засрамвам”, смее се Холмс.

Кейти подчертава, че е важно и да се грижим за психичното си здраве. Когато е била млада не се е чувствала уверена в себе си, но сега усеща промяната. Нейният начин да постига целите си е да ги разбива на по-малки и постижими задачи, така че да се чувства по-сигурна в себе си.

Трите съвета на Хайди Клум за красива фигура

Как готвят жените, които никога не дебелеят

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ & ФИТНЕС

Кои са най-често използваните хранителни добавки и какви са техните функции?
Здраве & Фитнес23 МАЙ 2023

Кои са най-често използваните хранителни добавки и какви са техните функции?

Бъдете внимателни, когато приемате каквито и да било суплементи.

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона
Диети17 МАРТ 2023

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона

С наближаването на лятото все по-интензивно започваме да мислим за излишните килограми, от които трябва да се лишим през следващите два до три месеца.

Прекалено многото сън вреден ли е за здравето?
Здраве10 МАРТ 2023

Прекомерният сън вреден ли е за здравето?

Сънят, повече от 8 часа на ден, не е здравословен навик. Лекарите ни обясняват защо.

Време е за следпразничен детокс
Здраве & Фитнес05 ЯНУАРИ 2023

Време е за следпразничен детокс

А ето как да го постигнем.