Хали Бери разкри своята фитнес програма

Актрисата спортува пет пъти седмично и залага на кето диетата

За своите 51 години, Хали Бери се отличава със своята феноменална фигура. Тя винаги е полагала грижи за визията си, но от началото на годината се е амбицирала да постигне съвършенство.

Всеки петък в своя профил в Instagram тя пуска пост с хаштаг #FitnessFriday, в който говори за упражненията, които прави в ежедневието си. А ние бяхме повече от щастливи да разберем, че можем да ги изпълняваме и у дома.

Петте правила за красота на Хали Бери

Актрисата е категорична, че не е необходимо да посещаваме фитнес залата или да имаме специален треньор, за да тренираме дори бокс. Достатъчно е да вземем гирички или обикновени бутилки вода в ръце и да започнем с тренировката.

Хали Бери разкри своята фитнес програма

За да се научи как най-бързо и лесно да влезе във форма у дома, на помощ й идва личният й треньор Питър Лий Томас, който един вид се явява и треньор на всичките й 2,6 млн. почитатели. Двамата заедно практикуват бокс, муай-тай, както и упражнения за сила и кондиция. И въпреки крехката си осанка, Хали не се притеснява от дъмбели и нахъсано попива всякакви нови техники. Актрисата спортува усилено пет дни в седмицата и треньорът е категоричен, че става все по-силна, издръжлива и мотивирана.

“Независимо дали става дума за нова тренировка, нов план за хранене или за опит да правим йога или медитация, ние сме се превърнали в общество, пристрастено към бързите поправки корекции и искаме резултати на мига. Напълно разбирам това чувство. Да намериш енергия, за да продължиш, когато не виждаш големи резултати, трудно се постига и може да бъде много обезкуражаващо,“ споделя актрисата под свой пост в Instagram.

Колко опасна е диетата на Кортни Кардашиян?

Ето защо Хали редовно споделя с почитателите си колко труд и време й е коствало постигането на определен напредък в йогата, бокса или дадено упражнение от ежедневните й тренировки и успява да мотивира всяко едно момиче, което я следва в социалните мрежи. Ако някой още се съмнява, перфектно оформеното й тяло е доказателството, че си заслужава и не трябва да се отказваме при малките спънки.

Хали Бери разкри своята фитнес програма

Бери споделя още, че режимът й на хранене е от изключителна важност. Тя е болна от диабет и трябва много да внимава с какво се храни. Подобно на Кортни Кардашиян, и Хали се привърженик на кето диетата. “Режимът ми е базиран на високото съдържание на мазнини, умерено на протеини и с малко въглехидрати и захар”, казва актрисата.

Защо трупаме мазнини в точно определени зони на тялото

Фитнес съвети от Трейси Андерсън, Гунар Петерсон и още звездни инструктори

Трикове за отслабване от цял свят

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години