Мила Йовович една година по-късно

Актрисата се храни с 80% зеленчуци, а спортът й помогнал да пребори депресията

Актрисата с украински произход отпразнува първата си годишнина от както коренно промени начина си на живот.

Мила Йовович поразява с изящните си черти и кристално сините си очи. Тя винаги е изглеждала перфектно заради кариерата й на модел, и дори по време на двете си бременности, Мила не спря да спортува и да се поддържа.

И дъщерята на Мила Йовович стана модел

Оказва се обаче, че украинската красавица е подобрила и променила здравословните си навици още повече: “Днес се навършва точно една година от както промених живота си от заседнал към активен. Храня се с 80% зеленчуци и дори не мога да ви опиша позитивните промени, които изпитвам и забелязвам всеки ден“, написа по повод “празника” си Мила в Instagram.

Мила сподели кадър с личната й треньорка, която е неотлъчно до нея през последната година. Актрисата допълни още, че се е променил и начинът по който се чувства: “Пълна съм с енергия, мотивация и увереност. Кожата, косата и ноктите ми не са изглеждали толкова добре от преди да родя първото си дете. През по-голямата част от живота ми, се боря с безпокойство и депресия, заради това да ускоря пулса си с тренировки и да се храня здравословно цяла една година, ми помогна много да преборя тези проблеми“.

Нека припомним, че Мила съвсем наскоро навърши 43 години и е горда майка на две прекрасни момиченца, последното от които се роди само преди 3 години.

Актрисата явно е открила перфектната формула, за да се чувства и изглежда толкова добре. Редовните кардио и силови тренировки, комбинирани с диета, богата на зеленчуци (и съответно на фибри и минерали) не само, че поддържа теглото й, но и помага на тялото й да се пречисти от токсините и стреса. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве20 АПРИЛ 2019

Средиземноморската диета, която експертите препоръчват

С нея сваляме килограми без мъчителни лишения и подобряваме здравето си

Здраве11 АПРИЛ 2019

Какво причинява мигрената и как да се преборим с нея

Мигрената засяга над 12% от световното населениe и повечето от тях са жени

Здраве10 АПРИЛ 2019

30 идеи за пролетен детокс, споделени от читателки

Над 150 дами писаха на страницата ни във Фейсбук в отговор на съвместното ни предизвикателство с Klorane

Здраве08 АПРИЛ 2019

Храните, които правят косата ни красива

Грижата за красивата прическа започва от кухнята.