Мила Йовович една година по-късно

Актрисата се храни с 80% зеленчуци, а спортът й помогнал да пребори депресията

Актрисата с украински произход отпразнува първата си годишнина от както коренно промени начина си на живот.

Мила Йовович поразява с изящните си черти и кристално сините си очи. Тя винаги е изглеждала перфектно заради кариерата й на модел, и дори по време на двете си бременности, Мила не спря да спортува и да се поддържа.

И дъщерята на Мила Йовович стана модел

Оказва се обаче, че украинската красавица е подобрила и променила здравословните си навици още повече: “Днес се навършва точно една година от както промених живота си от заседнал към активен. Храня се с 80% зеленчуци и дори не мога да ви опиша позитивните промени, които изпитвам и забелязвам всеки ден“, написа по повод “празника” си Мила в Instagram.

Мила сподели кадър с личната й треньорка, която е неотлъчно до нея през последната година. Актрисата допълни още, че се е променил и начинът по който се чувства: “Пълна съм с енергия, мотивация и увереност. Кожата, косата и ноктите ми не са изглеждали толкова добре от преди да родя първото си дете. През по-голямата част от живота ми, се боря с безпокойство и депресия, заради това да ускоря пулса си с тренировки и да се храня здравословно цяла една година, ми помогна много да преборя тези проблеми“.

Нека припомним, че Мила съвсем наскоро навърши 43 години и е горда майка на две прекрасни момиченца, последното от които се роди само преди 3 години.

Актрисата явно е открила перфектната формула, за да се чувства и изглежда толкова добре. Редовните кардио и силови тренировки, комбинирани с диета, богата на зеленчуци (и съответно на фибри и минерали) не само, че поддържа теглото й, но и помага на тялото й да се пречисти от токсините и стреса. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве23 ЮЛИ 2019

Как да направим сутрешното кафе по-здравословно

Подобряваме вече любимата ни напитка!

Здраве22 ЮЛИ 2019

Храните, които съсипват косата ни

Тези храни погубват красотата на косата ни

Здраве20 ЮЛИ 2019

Храните, които са забранени през лятото

През горещите дни има някои продукти, които се налага да избягваме

Здраве18 ЮЛИ 2019

Най-лесният начин да имаме по-дълъг живот

Едно упражнение намалява риска от рак и сърдечни проблеми