Летните тела се правят през зимата

За да изглеждаме добре на плажа, трябва да се подготвим още от зимата. Летните тела изискват време, да започнем с подоготовката сега.

За да изглеждаме добре на плажа, трябва да се подготвим още от зимата. Летните тела изискват време, да започнем с подоготовката сега.

Всички искаме да имаме перфектните летни тела, когато дойде времето да сваляме един по един всички пластове дрехи. Но това не се постига толкова лесно, колкото мислим.

Обикновено започваме с подготовката едва няколко месеца преди началото на високите температури. Но ако наистина искаме да създадем добър резултат, който дори да се задържи за по-дълго време, трябва да се подготвим много преди това.

Най-доброто време да започнем е сега. Когато все още времето не е подходящо за цял ден навън, обикновено прекарваме свободните часове на дивана. Но вместо това можем да се възползваме от това време и да се посветим на добра тренировка.

10 храни, за когато ти се хапва без причина

Сега е и времето от годината, когато най-много си позволяваме да похапваме излишни неща. Това обаче лесно може да се развие в навик или дори пристрастяване към захар, въглехидрати или общо казано – вредната храна.

Тест: Пристрастени ли сте към захарта?

Ако това се случи, дори да се опитаме да влезем във форма няколко месеца преди ваканцията, това няма да ни донесе летните тела, на които се надяваме.

Затова най-добрият избор е да започнем от сега да се подготвяме. Малките усилия често дават по-добър резултат от ударния труд в последния момент. Добрата форма може да се постигне само с 20 минути на ден, ако се прояви постояннство.

Майка споделя как си възстанови тялото след бебето със само 20 минути тренировки на ден

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ & ФИТНЕС

Здраве15 ЮНИ 2019

Ако се борите с преяждането, опитайте тези трикове

Ако се храните така, ще оценяте храната много повече

Диети14 ЮНИ 2019

4 най-важни правила, които ще ни помогнат да ядем по-малко

Така няма да пълнеем, но и никога няма да гладуваме

Здраве13 ЮНИ 2019

Здравословните правила на Джесика Алба са в нейния Инстаграм

37-годишната актриса е открила перфектния баланс в начина си на хранене

Диети13 ЮНИ 2019

Да избегнем капаните при избора на зърнена закуска

Знаехте ли, че някои от тези "здравословни" закуски съдържат над 20% мазнини?