Здраве & Фитнес : Фитнес18 ОКТОМВРИ 2017

Как Кристен Бел оформя тялото си с микротренировки

“Нямам много време за фитнес, Разполагам с 25 минути, максимум”

Като успешна актриса и майка на две деца, чаровната Кристен Бел споделя, че й е доста трудно да съчетава кариерата със семейството, а какво остава за спорта.

Тя обаче е категорична, че здравословният начин на живот е приоритет за нея и държи много на правилната храна за цялото й семейство. “За мен, да бъда здравa означава да се чувствам добре с избора, който правя”, казва тя пред сп. Shape. “И най-важното е да поддържам физическа и психическата си форма на ниво. Непрекъснато си напомням, че не става дума за бедрата ми, а за моето здраве и за щастието ми.”

Стегнете тялото, докато вършите ежедневните неща

Ето защо тя намира начин да се упражнява по всяко време и навсякъде. “На работното място, докато минаваме от една сцена в друга с колегите ми, ще използвам стол, за да тренирам за трицепси. Вкъщи или докато сме с децата на разходка, ще направя напади. Правя ги винаги, когато и където мога,” казва 37-годишната блондинка.

Защо йогата е толкова полезна за тялото

Но от къде намира енергия за всичко това? “Въглехидратите. Обичам ги!,” тя казва. Но е намерила и най-добрия за себе си начин да поддържа перфектната си форма.

Намерете си спорт
“Присъединих към студио за йога тази година и си купих месечна карта. Така имам възможност да я използвам във всеки един момент. Обичам физическия и психически релакс, който получавам от йогата повече от всяка друга тренировка. Така че, ако имам избор, винаги ще предпочета да отида на йога, отколкото да седя на дивана, защото знам, че ще се почувствам много по-добре след това.”

30-секундни упражнения извайват цялото тяло

Заложете на микротренировки
“Имам нужда от бързи тренировки, защото нямам час и половина – имам 25 минути максимум, така че залагам на спринтове. Тичам по алеята и се връщам обратно. Правя го 10 или 15 пъти. Цялото нещо ми отнема около 15 минути и се отразява фантастично не само на сърцето и мозъка, но и на цялото тяло.”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес17 АПРИЛ 2019

Упражненията на Оливия Кулпо с ластици и тежести (видео)

Оливия набляга на тренировката за дупе, бедра и корем

Фитнес16 АПРИЛ 2019

Да стопим мазнините в областта на бедрата

Известен диетолог ни разкри тайната

Фитнес12 АПРИЛ 2019

Тренировките във водата елиминират целулита

90% от жените имат проблем с портокаловата кожа

Фитнес09 АПРИЛ 2019

Бързо стягане с тренировките Табата

Може би това е най-добрият начин да се подготвим за лятото?