Здраве & Фитнес : Фитнес18 ОКТОМВРИ 2017

Как Кристен Бел оформя тялото си с микротренировки

“Нямам много време за фитнес, Разполагам с 25 минути, максимум”

Като успешна актриса и майка на две деца, чаровната Кристен Бел споделя, че й е доста трудно да съчетава кариерата със семейството, а какво остава за спорта.

Тя обаче е категорична, че здравословният начин на живот е приоритет за нея и държи много на правилната храна за цялото й семейство. “За мен, да бъда здравa означава да се чувствам добре с избора, който правя”, казва тя пред сп. Shape. “И най-важното е да поддържам физическа и психическата си форма на ниво. Непрекъснато си напомням, че не става дума за бедрата ми, а за моето здраве и за щастието ми.”

Стегнете тялото, докато вършите ежедневните неща

Ето защо тя намира начин да се упражнява по всяко време и навсякъде. “На работното място, докато минаваме от една сцена в друга с колегите ми, ще използвам стол, за да тренирам за трицепси. Вкъщи или докато сме с децата на разходка, ще направя напади. Правя ги винаги, когато и където мога,” казва 37-годишната блондинка.

Защо йогата е толкова полезна за тялото

Но от къде намира енергия за всичко това? “Въглехидратите. Обичам ги!,” тя казва. Но е намерила и най-добрия за себе си начин да поддържа перфектната си форма.

Намерете си спорт
“Присъединих към студио за йога тази година и си купих месечна карта. Така имам възможност да я използвам във всеки един момент. Обичам физическия и психически релакс, който получавам от йогата повече от всяка друга тренировка. Така че, ако имам избор, винаги ще предпочета да отида на йога, отколкото да седя на дивана, защото знам, че ще се почувствам много по-добре след това.”

30-секундни упражнения извайват цялото тяло

Заложете на микротренировки
“Имам нужда от бързи тренировки, защото нямам час и половина – имам 25 минути максимум, така че залагам на спринтове. Тичам по алеята и се връщам обратно. Правя го 10 или 15 пъти. Цялото нещо ми отнема около 15 минути и се отразява фантастично не само на сърцето и мозъка, но и на цялото тяло.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес15 АВГУСТ 2019

Тренировки без тежести за дупе и крака от фитнес инфлуенсърите

Всяка една от тях можете да направите навсякъде и не изискват никакво оборудване

Фитнес12 АВГУСТ 2019

Бути йога - забавният начин да отслабваме

Не, името не идва от думата "booty"

Фитнес02 АВГУСТ 2019

Инста-вдъхновение за по-тънка талия

Избрахме няколко много добри комплекса с упражнения, които се изпълняват в домашни условия

Фитнес31 ЮЛИ 2019

Кардио тренировките, които не изискват уреди

И са по-добри от джогинга