Здраве & Фитнес : Диети17 ОКТОМВРИ 2019

Най-лесните начини да изхвърлим токсините от тялото си

Да изхвърлим токсините от организма си означава да активираме естествените процеси на обмяна и възстановяване. Изпитваме прилив на енергия, храносмилането се подобрява, а в дългосрочен аспект можем и да свалим килограми. Процесът не е задължително сложен. Тук ще споделим с вас основните и най-важни малки стъпки, с които неусетно да изхвърлим токсините от тялото си […]

Да изхвърлим токсините от организма си означава да активираме естествените процеси на обмяна и възстановяване. Изпитваме прилив на енергия, храносмилането се подобрява, а в дългосрочен аспект можем и да свалим килограми.

Процесът не е задължително сложен. Тук ще споделим с вас основните и най-важни малки стъпки, с които неусетно да изхвърлим токсините от тялото си и да се почувстваме по-леки и с повече енергия.

• Добавяне на много зелени зеленчуци към дневното си меню – като маруля, зеле и броколи. Въглехидрати консумираме в умерени количества и се опитваме да избягваме червеното месо.

Тренировките на звездите за перфектно тяло

• Избягваме кафето.
• Приемаме колкото се може повече вода. Най-добре е да изпиваме от 2 до 2,5 литра на ден. Това е един от най-ефикасните начини за извърляне на токсините.
• Упражнения, упражнения, упражнения! Те помагат на тялото да се детоксикира по-бързо като се подобри циркулацията на кръвта.

Лазар Радков: Не пропускайте тренировка повече от два поредни дни

• Избягваме сосове, мазни храни и такива, които съдържат много различни съставки. За предпочитане са суровите храни, както и печени или варени.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети06 АПРИЛ 2020

7 храни, които ви карат да ядете повече

Скоро след като сте хапнали, се чувствате по-гладни и от преди

Диети05 АПРИЛ 2020

Звездите с най-здравословен начин на живот

Нина Добрев, Джесика Алба и още от най-стриктните момичета в Холивуд

Диети02 АПРИЛ 2020

Сара Джесика Паркър поддържа фигурата си с хамптънската диета

Това е единствената диета, която актрисата поддържа

Диети31 МАРТ 2020

Лимон в кафето - работи ли новият начин за отслабване?

Да, звучи като много необичайна комбинация, но струва ли си да я пробваме?