Здраве & Фитнес : Фитнес05 СЕПТЕМВРИ 2018

Тренировките на звездите за перфектно тяло

Как поддържат формата си Нина Добрев, Бионсе, Джей Ло и още?

Нина Добрев обича да е в непрекъснато движение, но напоследък залага на тежестите. "Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото преди, чувствам се по-слаба и по-силна."

“Когато правя упражнения, се наслаждавам. Тренирам усилено по два часа.Мисля, че йогата е удивителна и успокояваща, но ако ще тренирам, го правя здраво,“ категорична е Бела Хадид.

„Правя гореща йога. Обичам упражненията, които имат малко духовност в себе си. Това е най-страхотната комбинация от медитация, детоксикация и фантастична тренировка“, споделя Леа Мишел.

Марта Хънт тренира между 3 и 5 пъти в седмицата, като честотата зависи най-вече от това колко ангажименти има и с колко свободно време разполага. Тя признава, че най-трудни са й първите 10 минути.

Освен с танци, Джей Ло прави усилени тренировки във фитнес залата, като набляга на повече повторения с тежести. Напоследък в тренировките се включва и любимия й Алекс Родригес.

Бионсе спазва стриктен фитнес режим, казва нейният личен треньор Марко Борхес. Тя отделя по 30 или 45 минути 5 пъти в седмицата за тренировки. Любими са ѝ силовите тренировки. Отделно залага на бягане, коремни преси, лицеви опори, танци и йога.

Ким Кардашиян се раздели с близо 30 кг след раждането, благодарение на тренировките. Част от упражненията й съдържали бягане на 4 мили, планкове, скачане на въже по 1000 пъти и множество коремни преси.

Тейлър Суифт и Карли Клос са верни приятелки и затова често могат да бъдат засечени заедно на тренировка. Двете залагат на силовите тренировки, а когато имат нужда от повече изпотяване, залагат на бокса.

Джулиан Хъф споделя, че освен с танци, поддържа физиката си с упражнения под зоркото око на личната си треньорка или на известната фитнес инструкторка Трейси Андерсън. „Тренирам пет пъти в седмицата, като най-много обичам да спортувам сутрин. Обичам да шокирам тялото си, като правя различни неща, а не се придържам към едни и същи упражнения.“

Ема Робъртс се отпуска след дълъг снимачен ден с йога или пък пилатес. Актрисата прекарва поне по няколко часа седмично в залата.

За да изглеждат толкова феноменално не само не екран, но и в реалния живот, известните дами отделят много внимание на телата и тренировките си.

Независимо дали са родени с красиви форми, или работят здраво за това, което искат да постигнат, те са пример, който не е трудно да следваме.

Детокс режимът на Деми, Бионсе и Гуинет

Както знаем тренировките засилват метаболизма и с подходящо хранене, можем да постигнем страхотни резултати. Много по-мотивиращо е да следваш дадена програма, когато виждаш резултатите върху някой друг! Затова и днес ви вдъхновяваме с тренировките на звездите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес17 СЕПТЕМВРИ 2019

Тренировка за стегнато тяло само с един фитнес уред

Можете да го използвате както във фитнеса, така и у дома

Фитнес02 СЕПТЕМВРИ 2019

Фитнес треньорът в задния ви джоб - инстаграм профилите за упражнения, които трябва да следвате

Съветите на тези инфлуенсъри ще преобразят тялото ви

Фитнес15 АВГУСТ 2019

Тренировки без тежести за дупе и крака от фитнес инфлуенсърите

Всяка една от тях можете да направите навсякъде и не изискват никакво оборудване

Фитнес12 АВГУСТ 2019

Бути йога - забавният начин да отслабваме

Не, името не идва от думата "booty"