Здраве & Фитнес : Фитнес05 СЕПТЕМВРИ 2018

Тренировките на звездите за перфектно тяло

Как поддържат формата си Нина Добрев, Бионсе, Джей Ло и още?

Нина Добрев обича да е в непрекъснато движение, но напоследък залага на тежестите. "Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото преди, чувствам се по-слаба и по-силна."

“Когато правя упражнения, се наслаждавам. Тренирам усилено по два часа.Мисля, че йогата е удивителна и успокояваща, но ако ще тренирам, го правя здраво,“ категорична е Бела Хадид.

„Правя гореща йога. Обичам упражненията, които имат малко духовност в себе си. Това е най-страхотната комбинация от медитация, детоксикация и фантастична тренировка“, споделя Леа Мишел.

Марта Хънт тренира между 3 и 5 пъти в седмицата, като честотата зависи най-вече от това колко ангажименти има и с колко свободно време разполага. Тя признава, че най-трудни са й първите 10 минути.

Освен с танци, Джей Ло прави усилени тренировки във фитнес залата, като набляга на повече повторения с тежести. Напоследък в тренировките се включва и любимия й Алекс Родригес.

Бионсе спазва стриктен фитнес режим, казва нейният личен треньор Марко Борхес. Тя отделя по 30 или 45 минути 5 пъти в седмицата за тренировки. Любими са ѝ силовите тренировки. Отделно залага на бягане, коремни преси, лицеви опори, танци и йога.

Ким Кардашиян се раздели с близо 30 кг след раждането, благодарение на тренировките. Част от упражненията й съдържали бягане на 4 мили, планкове, скачане на въже по 1000 пъти и множество коремни преси.

Тейлър Суифт и Карли Клос са верни приятелки и затова често могат да бъдат засечени заедно на тренировка. Двете залагат на силовите тренировки, а когато имат нужда от повече изпотяване, залагат на бокса.

Джулиан Хъф споделя, че освен с танци, поддържа физиката си с упражнения под зоркото око на личната си треньорка или на известната фитнес инструкторка Трейси Андерсън. „Тренирам пет пъти в седмицата, като най-много обичам да спортувам сутрин. Обичам да шокирам тялото си, като правя различни неща, а не се придържам към едни и същи упражнения.“

Ема Робъртс се отпуска след дълъг снимачен ден с йога или пък пилатес. Актрисата прекарва поне по няколко часа седмично в залата.

За да изглеждат толкова феноменално не само не екран, но и в реалния живот, известните дами отделят много внимание на телата и тренировките си.

Независимо дали са родени с красиви форми, или работят здраво за това, което искат да постигнат, те са пример, който не е трудно да следваме.

Детокс режимът на Деми, Бионсе и Гуинет

Както знаем тренировките засилват метаболизма и с подходящо хранене, можем да постигнем страхотни резултати. Много по-мотивиращо е да следваш дадена програма, когато виждаш резултатите върху някой друг! Затова и днес ви вдъхновяваме с тренировките на звездите.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес23 АПРИЛ 2019

Диетата и фитнес режимът на Моника Белучи

"Аз съм като акула, имам нужда постоянно да се движа, за да живея"

Фитнес22 АПРИЛ 2019

Сутрешната тренировка подобрява целия ден

Да започнем деня си с тренировка е може би най-доброто, което можем да направим за себе си

Фитнес17 АПРИЛ 2019

Упражненията на Оливия Кулпо с ластици и тежести (видео)

Оливия набляга на тренировката за дупе, бедра и корем

Фитнес16 АПРИЛ 2019

Да стопим мазнините в областта на бедрата

Известен диетолог ни разкри тайната