Диетата и упражненията на Нина Добрев

Актрисата залага на бедна на въглехидрати храна и на йогата

Нина не изключва напълно въглехидратите от диетата си. Вместо това тя предпочита режим с "ниско съдържание на въглехидрати".

Тя е категорична, че всеки трябва да има дни, в които си позволява любимите си нездравословни храни, за да не се обезсърчава и за да избегне да се нахвърли върху тях.

Нина залага на режим, който е богат на минерали и витамини, с пресни плодове и зеленчуци (предимно листни), здравословни мазнини и пълнозърнести храни.

Актрисата разкрива, че понякога изключва всичко животинско от менюто си. Но за кратко. Добрев признава, че е пробвала да следва веган режим за 4 месеца, но отслабнала адски много, кожата й станала сивкава и тя веднага върнала месото в менюто.

В ежедневието си, холивудската звезда предпочита да приема по шест малки порции. По този начин, тя никога не получава остър пристъп на глад, който да я подтикне да прегреши с нещо нездравословно.

Една от любимите тренировки на Нина е хата йога, която я кара да се поти повече и съответно да гори повече калории. А това упражнение е идеално за натоварения й начин на живот, тъй като не само поддържа формата й перфектна, но и й помага да се отърве от стреса.

Българката признава, че обича да се движи много. Тя се катери по планините, кара колело, сърф, включва се в групови занимания, където освен че се поти много, и се забавлява много.

„Тези упражнения са страхотни за изграждане на издръжливостта. Започнете бавно и увеличавайте темпото постепенно, като по този начин ще започнете да сваляте килограми бавно, но сигурно“, казва Нина.

Любимата ни Нина Добрев демонстрира страхотно тяло и сме учудени да разберем, че тя не се лишава от любимите си храни.

Оказва се, че холивудската актриса с български корени обича да си похапва, но все пак внимава какво приема. Тя не пропуска и да се движи много, като залага на тренировки, които да й доставят изключително удоволствие. Как точно поддържа форма Нина, прочетете тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети02 АПРИЛ 2020

Сара Джесика Паркър поддържа фигурата си с хамптънската диета

Това е единствената диета, която актрисата поддържа

Диети31 МАРТ 2020

Лимон в кафето - работи ли новият начин за отслабване?

Да, звучи като много необичайна комбинация, но струва ли си да я пробваме?

Диети30 МАРТ 2020

Как да oвладеем емоционалното хранене по време на карантина

Дръжте храната далеч от работното място и си водете дневник

Диети24 МАРТ 2020

4 страхотни идеи за здравословни мъфини

Опитайте тези нискокалорични закуски с овесени ядки, банани, яйца и сладки картофи