Здраве & Фитнес : Диети15 НОЕМВРИ 2016

Алесандра Амброзио: Тялото ми е по-добро от преди раждането

Ангелът на Victoria’s Secret разкрива тайните на добрата си форма

Алесандра Амброзио е категорична, че тялото й изглежда много по-добре от преди раждането на двете й деца.

“Тялото ви никога няма да се върне във вида, в който е било от преди бременността, каквото и да ви казват хората. То просто не може”, обяснява красавицата. “Но мисля, че тялото ми изглежда по-добре сега, отколкото преди да имам деца. Това е отчасти, защото вече тренирам, докато преди не го правех, но също така чрез спорта изглеждам по-оформена, а вече се чувствам и по-добре“.

alesandra-5

Амброзио разкрива, че й се е наложило да е на екстремна диета след раждането на първото й дете, тъй като само няколко месеца след това трябва да се качи на сцената за следващото шоу на Victoria’s Secret. “След като Аня се роди, имах само три месеца, за да загубя качените килограми и минах на диета, при която приемах по 1200 калории на ден, което мразех. Не можах да го направя отново.”

Когато трябва да се подготвя за следващото шоу тя залага балансирана диета, която включва всички хранителни групи. “Ям всичко в умерени количества и гледам да е различна храна всеки ден. Очевидно, не се нахвърлям на тестените изделия, но като се прибера в Бразилия, където всичко е паста, ям всичко, каквото си поискам. А след като се върна в Лос Анджелис ям много салати и пиле или риба със зеленчуци.”

alesandra-4

Алесандра признава, че си позволява дори сладкиши и алкохол, защото “всеки път, когато започна диета, всичко се проваля. Така че, ако искам малко сладко, хапвам черен шоколад или си позволявам по коктейл с приятели през уикенда.”

За сметка на това пък, Амброзио е категорична, че трябва да се спортува и именно така започват нейните сутрини. Макар да е открила този факт след раждането на дъщеря й, тя е стриктна и вече тренира поне по три пъти в седмицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети29 ЯНУАРИ 2020

Планетарната диета може да спаси живота на 11 милиона души годишно

Този хранителен режим се базира основно на по-разумен прием на животински продукти и най-вече ограничаване на червеното месо в менюто

Диети21 ЯНУАРИ 2020

Дори веган диетата може да бъде опасна за природата

Един от най-големите виновници - бадемовото мляко и листните зеленчуци

Диети18 ЯНУАРИ 2020

Въглехидрати за закуска, обед и вечеря - възможно с правилната диета

Само от името й предсказваме, че ще ни хареса - "Super Carb"

Диети17 ЯНУАРИ 2020

Топ 5 на най-полезните диети в света

Ето как го правят французите, италианците, хората в Азия и в скандинавските страни