Здраве & Фитнес : Диети15 НОЕМВРИ 2016

Алесандра Амброзио: Тялото ми е по-добро от преди раждането

Ангелът на Victoria’s Secret разкрива тайните на добрата си форма

Алесандра Амброзио е категорична, че тялото й изглежда много по-добре от преди раждането на двете й деца.

“Тялото ви никога няма да се върне във вида, в който е било от преди бременността, каквото и да ви казват хората. То просто не може”, обяснява красавицата. “Но мисля, че тялото ми изглежда по-добре сега, отколкото преди да имам деца. Това е отчасти, защото вече тренирам, докато преди не го правех, но също така чрез спорта изглеждам по-оформена, а вече се чувствам и по-добре“.

alesandra-5

Амброзио разкрива, че й се е наложило да е на екстремна диета след раждането на първото й дете, тъй като само няколко месеца след това трябва да се качи на сцената за следващото шоу на Victoria’s Secret. “След като Аня се роди, имах само три месеца, за да загубя качените килограми и минах на диета, при която приемах по 1200 калории на ден, което мразех. Не можах да го направя отново.”

Когато трябва да се подготвя за следващото шоу тя залага балансирана диета, която включва всички хранителни групи. “Ям всичко в умерени количества и гледам да е различна храна всеки ден. Очевидно, не се нахвърлям на тестените изделия, но като се прибера в Бразилия, където всичко е паста, ям всичко, каквото си поискам. А след като се върна в Лос Анджелис ям много салати и пиле или риба със зеленчуци.”

alesandra-4

Алесандра признава, че си позволява дори сладкиши и алкохол, защото “всеки път, когато започна диета, всичко се проваля. Така че, ако искам малко сладко, хапвам черен шоколад или си позволявам по коктейл с приятели през уикенда.”

За сметка на това пък, Амброзио е категорична, че трябва да се спортува и именно така започват нейните сутрини. Макар да е открила този факт след раждането на дъщеря й, тя е стриктна и вече тренира поне по три пъти в седмицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети23 АВГУСТ 2019

Жените пълнеят на корем от алкохол и липса на протеини

Променете начина си на живот, за да се радвате на изваяна фигура. Ето как да го направите

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Диети09 АВГУСТ 2019

10 храни, които се борят с целулита

Включете следните продукти, за да се сдобиете с перфектно дупе

Диети08 АВГУСТ 2019

Лесни и свежи хапки до 150 калории

Заложете на здравословните плодове и няма да съжалявате