Living : Лица23 ЯНУАРИ 2019

Мишел Пфайфър и Дейвид Кели: 25 години щастие

Една истинска история за любовта, без преструвки и излишна суета

Преди точно 25 години – януари 1993 – актрисата Мишел Пфайфър и продуцентът Дейвид Кели се запознават и днес имат един от най-стабилните и щастливи бракове в Холивуд.

Любовта между тях пламва от пръв поглед и двамата не губят никакво време, за да изградят семейството, за което мечтаят. Нещата обаче не се случват точно както в приказките, защото когато Мишел се запознава със своя бъдещ съпруг, тя е в процес на осиновяване на дете.

Това по никакъв начин не променя плановете им, а дори ги ускорява.

Двойката заживява заедно с малкото момиче, жени се точно 11 месеца по-късно и още в първия месец актрисата забременява с биологичното им дете – Джон Хенри. Този период самата Мишел описва като най-определящия за връзката им, защото именно тогава двамата са пораснали и са осъзнали, че са открили своята половинка в живота.

Връзката им е белязана от доста скептицизъм – главно заради това, че отношенията им стават твърде сериозни твърде бързо, но и защото двойката се намира постоянно под светлените на прожекторите и много хора не вярват, че между двамата наистина има любов и че тя ще оцелее във времето. Самата Мишел Пфайфър неведнъж е коментирала това недоверие:

“Никой не ми вярва когато кажа, че ние успяваме да се виждаме и той всъщност не работи толкова много. Уикендите са си само за нас”.

Освен да споделят времето си, Мишел и Дейвид откриват, че имат еднакви морални ценности и гледат на живота по един и същ начин. Именно това сходство в мирогледите им прави връзката им още по-силна и им помага да вървят заедно в една посока и така да изградят стабилно семейство и кариери.

Годините минават и връзката им остава все така истинска и чиста, поради което Мишел Пфайфър многократно е питана каква е тайната на брака им и разбира се, отговорът й не учудва никого: “Аз съм голяма късметлийка с този мъж и през годините никога не го приех за даденост. Не съм срещала по-почтен човек от съпруга ми. Освен това, той е много забавен и интелигентен, а и е много сладък. Важното е да уважаваш партньора си, иначе много бързо ще ти писне“.

Въпреки страхотните положителни качества на Дейвид, Мишел знае, че всяка връзка изисква работа.

“Тайната” на Мишел и Дейвид е, че още от втория месец на връзката си двамата са си определили събота вечер за тяхната вечер, независимо колко заети са или какво се случва. Двойката винаги посещава ресторант, а след това отива на кино или си пуска филм у дома, като тази традиция колкото и обикновена да звучи, очевидно работи успешно цели 25 години.

В отношенията им няма нищо спекулативно и съмнително, поради което таблоидите и жълтите медии почти никога не са писали за тях, не са ги набеждавали в изневяра и не са ги разделяли. “Не съм сигурна защо никога не са писали за нас, но съм много благодарна за това. Може би хората си мислят, че сме скучни. Е, такива сме!“, споделя вече 60-годишната актриса.

Същото важи за тях в ролята им на родители.

Играта на добро и лошо ченге не допада на Пфайфър и Кели, въпреки че Мишел определя себе си като малко по-строгата и дисциплинираната в това отношение, докато Дейвид много често просто се съгласява и позволява разни неща на децата им. За по-сериозните теми и проблеми обаче двамата се съветват и взимат заедно решенията.

И след всичко това, може да заключим само, че любов в Холивуд има и Мишел Пфайфър и Дейвид Кели са един достоен пример за това. Двамата спазват много простички правила в отношенията си –  уважават се, и никога не приемат другия за даденост – и именно в това се крие тайната на дългия и щастлив брак.

Още няколко успешни брака в Холивуд, от които може да вземем пример:

Синди Крауфорд и Ранди Гербер: 20 години любов

Пенелопе и Хавиер не искат целия свят в леглото си

20 години заедно: историята на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ЮЛИ 2019

Коя е Брукс Нейдър, новото попълнение за Sports Illustated?

Брукс е бъдещ супермодел, чиято кариера сега започва

Лица05 ЮЛИ 2019

Сексът без любов е възможен, смята Калин Врачански

Актьорът в разговор със списание Esquire