Living : Лица30 МАЙ 2018

Синди Крауфорд и Ранди Гербер: 20 години любов

Двойката и до днес продължава да е пример за стабилно холивудско семейство

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са доказателството, че любовта съществува и може да оцелее напук на несгодите над 20 години.

Двамата стават приятели по времето когато тя е омъжена за Ричард Гиър. Именно приятелството между Синди и Ранди е в основата на техния щастлив брак. “Аз знам, че той винаги ще бъде мой приятел, без значение от обстоятелствата. Ние с Ранди се уважаваме и подкрепяме взаимно във всяка област на живота – родителството, бизнес, хобита. Наистина се вслушваме един в друг,” казва по-късно Синди.

Синди Крауфорд: Трудно ми е да приема, че съм на 50

Двойката сключва брак в далечната 1998 година и до днес продължава да ни удивлява колко влюбена може да бъде. Двамата имат страхотни деца – син Пресли, който се появява на бял свят година по-късно, и дъщеря Кая, която се ражда през 2001 г. И двамата тръгват по стъпките на майка си. “Аз не бях млада майка. Бях в 30-те си години и реших, че няма да бъда егоист към децата си. Бях готова да им се посветя и да изоставя кариерата си за известно време. Изведнъж, приоритетите ми просто се промениха”.

10 неща за модата и живота, които научихме от Синди Крауфорд

Днес двойката е по-щастлива от всякога и не може да го скрие от света. Навръх годишнината си Синди и Ранди за пореден път успяха да ни разтопят с емоционалните послания, които написаха един за друг. “Не бих могла да избера по-добър мъж, с когото да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те!”, написа Синди под кадър от тяхната сватба. “Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво… Благодаря ти за живота ни заедно”, написа от своя страна Ранди.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 МАРТ 2019

Честит рожден ден, Ева Лонгория!

За събитието сме създали компилация от най-добрите й визии.

Лица14 МАРТ 2019

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Звездата от "Секс игри" се бори с множествена склероза, като дори поставянето на диагноза се оказва труден процес

Лица12 МАРТ 2019

Коста Каракашян, българският танцьор, впечатлил света

Младият изпълнител създава и първия си танцувален документален филм "Waiting for color“.

Лица08 МАРТ 2019

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

От ученичката, която пееше за любов и рисуваше по очите си с маркер, до успешната певица, която е днес - Тейлър Суифт наистина се е променила. Ето какво е научила през това време.