Living : Лица30 МАЙ 2018

Синди Крауфорд и Ранди Гербер: 20 години любов

Двойката и до днес продължава да е пример за стабилно холивудско семейство

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са доказателството, че любовта съществува и може да оцелее напук на несгодите над 20 години.

Двамата стават приятели по времето когато тя е омъжена за Ричард Гиър. Именно приятелството между Синди и Ранди е в основата на техния щастлив брак. “Аз знам, че той винаги ще бъде мой приятел, без значение от обстоятелствата. Ние с Ранди се уважаваме и подкрепяме взаимно във всяка област на живота – родителството, бизнес, хобита. Наистина се вслушваме един в друг,” казва по-късно Синди.

Синди Крауфорд: Трудно ми е да приема, че съм на 50

Двойката сключва брак в далечната 1998 година и до днес продължава да ни удивлява колко влюбена може да бъде. Двамата имат страхотни деца – син Пресли, който се появява на бял свят година по-късно, и дъщеря Кая, която се ражда през 2001 г. И двамата тръгват по стъпките на майка си. “Аз не бях млада майка. Бях в 30-те си години и реших, че няма да бъда егоист към децата си. Бях готова да им се посветя и да изоставя кариерата си за известно време. Изведнъж, приоритетите ми просто се промениха”.

10 неща за модата и живота, които научихме от Синди Крауфорд

Днес двойката е по-щастлива от всякога и не може да го скрие от света. Навръх годишнината си Синди и Ранди за пореден път успяха да ни разтопят с емоционалните послания, които написаха един за друг. “Не бих могла да избера по-добър мъж, с когото да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те!”, написа Синди под кадър от тяхната сватба. “Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво… Благодаря ти за живота ни заедно”, написа от своя страна Ранди.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Лица09 ОКТОМВРИ 2019

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

"Животът ми не е съвършено чист и не се преструвам, че е така"

Лица04 ОКТОМВРИ 2019

Общото между всички обувки в колекцията на Джаки Кенеди

Нейната лична асистентка споделя за една странна особеност

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването