Living : Лица27 ЯНУАРИ 2018

20 години заедно: историята на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

И двамата имат провалени бракове зад гърба си, когато най-после откриват любовта

Певицата Барбра Стрейзънд и актьорът Джеймс Бролин могат да се похвалят, че са една от най-стабилните двойки на Холивуд.

“Винаги казвам, че двайсет години брак в Холивуд е като 50 години в Чикаго”, казва певицата пред Extra. Преди да се срещнат, двамата признават, че не са имали особено сполучливи бракове. Стрейзънд е била омъжена за актьора Елиът Гулд от 1963 до 1971 г., от когото има син Джейсън. Бролин пък има два брака зад гърба си. Първо с Джейн Камерън Аджий, от която има син и дъщеря, а след това с Джан Смитърс, от която е втората му дъщеря.

Преди да се срещнат обаче, Барбра прекарва няколко години в самота и признава, че се чувства страхотно като необвързана жена. “Без да изпадам в отчаяние, най-накрая се радвах на самотата си”, казва певицата пред сп. People.

“Любов” не е меденият месец. “Любов” е онова, което устоява на трудностите

Стрейзънд и Бролин се срещат за първи път по време на парти. “Срещнах го на вечеря и очаквах брадат мъж, планински тип, а той се беше подстригал и бе гладко обръснат. Аз го попитах кой му е прецакал косата и години по-късно той ми сподели, че това е бил моментът, в който се влюбил в мен”, казва тя пред сп. W.

Първата им среща е на 1 юли 1996 г. и минава толкова добре, че двамата разговарят с часове. Стрейзънд обаче споделя, че са й били необходими “няколко месеца”, преди да разбере, че той е единственият мъж за нея. В този момент пък Бролин бил в Ирландия, за снимките на лентата My Brother’s War, на която е режисьор, така че двамата са поддържали предимно телефонна любов. До ноември, когато той се мести да живее при нея.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 МАРТ 2019

Честит рожден ден, Ева Лонгория!

За събитието сме създали компилация от най-добрите й визии.

Лица14 МАРТ 2019

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Звездата от "Секс игри" се бори с множествена склероза, като дори поставянето на диагноза се оказва труден процес

Лица12 МАРТ 2019

Коста Каракашян, българският танцьор, впечатлил света

Младият изпълнител създава и първия си танцувален документален филм "Waiting for color“.

Лица08 МАРТ 2019

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

От ученичката, която пееше за любов и рисуваше по очите си с маркер, до успешната певица, която е днес - Тейлър Суифт наистина се е променила. Ето какво е научила през това време.