Living : Лица27 ЯНУАРИ 2018

20 години заедно: историята на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

И двамата имат провалени бракове зад гърба си, когато най-после откриват любовта

Певицата Барбра Стрейзънд и актьорът Джеймс Бролин могат да се похвалят, че са една от най-стабилните двойки на Холивуд.

“Винаги казвам, че двайсет години брак в Холивуд е като 50 години в Чикаго”, казва певицата пред Extra. Преди да се срещнат, двамата признават, че не са имали особено сполучливи бракове. Стрейзънд е била омъжена за актьора Елиът Гулд от 1963 до 1971 г., от когото има син Джейсън. Бролин пък има два брака зад гърба си. Първо с Джейн Камерън Аджий, от която има син и дъщеря, а след това с Джан Смитърс, от която е втората му дъщеря.

Преди да се срещнат обаче, Барбра прекарва няколко години в самота и признава, че се чувства страхотно като необвързана жена. “Без да изпадам в отчаяние, най-накрая се радвах на самотата си”, казва певицата пред сп. People.

“Любов” не е меденият месец. “Любов” е онова, което устоява на трудностите

Стрейзънд и Бролин се срещат за първи път по време на парти. “Срещнах го на вечеря и очаквах брадат мъж, планински тип, а той се беше подстригал и бе гладко обръснат. Аз го попитах кой му е прецакал косата и години по-късно той ми сподели, че това е бил моментът, в който се влюбил в мен”, казва тя пред сп. W.

Първата им среща е на 1 юли 1996 г. и минава толкова добре, че двамата разговарят с часове. Стрейзънд обаче споделя, че са й били необходими “няколко месеца”, преди да разбере, че той е единственият мъж за нея. В този момент пък Бролин бил в Ирландия, за снимките на лентата My Brother’s War, на която е режисьор, така че двамата са поддържали предимно телефонна любов. До ноември, когато той се мести да живее при нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица13 НОЕМВРИ 2019

Джон Леджънд е най-сексапилният мъж в света

"Преди мен беше Едрис Елба, не е честно!" - е коментарът на Джон

Лица12 НОЕМВРИ 2019

Грейс Кели: Животът на една принцеса

Надникваме в живота на жената, превърнала се в икона, точно 90 години след раждането й

Лица11 НОЕМВРИ 2019

Криси Тийгън получи награда за благотворителност в полза на деца в нужда

Ценностите й вече са част и от възпитанието на дъщеря й

Лица03 НОЕМВРИ 2019

Леонардо ДиКаприо: Историята ще ни съди за това, което правим в момента

Актьорът застана рамо до рамо с Грета Тунберг, за да отправи отново апел за опазване на Земята