Астро Мания : Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци – те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

През дните от 18 до 24 ноември ще усетим как влиянието на ретроградния Меркурий ще започне да отслабва и това значително ще подобри седмицата ни.

Овен

Тази седмица ще преливате от енергия и ще сте вдъхновени да свършите възможно най-много от задачите си и да се погрижите за бъдещето си. На работно място ще ви дават възможност за изява и това ще ви помогне в кариерното развитие.

Телец

През идните дни често ще се появяват поводи за караници с половинката и това ще се отрази на цялостното ви настроение. На работа нещата ще вървят много бавно – макар и ситуацията да ви отегчава, ще ви позволи да си починете от емоционалното натоварване.

Близнаци

В следващите няколко дни, когато влиянието на ретроградния Меркурий е все още силно, ще изпитате най-много затруднения. Ще имате чувството, че целият свят е срещу вас и вероятно ще се скарате с близките си, макар и да не го искате. В края на седмицата, обаче, нещата ще започнат да се подобряват.

Рак

Откъм финансов и кариерен план следващата седмица ще е благодатна – всичко ще върви по план и ще имате шанс да се развиете в сферата, която искате. Там, където трябва да внимавате, е в личен план. Внимавайте на кого се доверявате и стойте далеч от неприятели.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Лъв

За тези от вас, които са все още необвързани – добри новини, има шанс да срещнете някой специален скоро. Като цяло през всички дни от 18 до 24 ноември ще се случват много неочаквани за вас събития, но повечето от тях ще ви зарадват.

Дева

Като изключим няколко малки причинители на ревност заради нещо, което гаджето е направило, всичко ще върви страхотно за вас тази седмица. Дори моментите, в които трябва да правите важни избори няма да ви се струват толкова страшни и ще правите всичко с увереност.

Везни

Ако трябва да ви дадем съвет за тази седмица, той ще е да бъдете честни. Възможно е да се появят конфликти в личен план, заради стар проблем, но ако се опитате да подходите зряло и без увъртания, нещата ще се развият значително по-добре.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Скорпион

Тази седмица ще бъде изключително интересна за вас в любовен план. Ще възникнат неочаквани събития, които ще подобрят настроението и ще повишат самочувствието ви.

Стрелец

Очакват ви знакови няколко дни, в които ще трябва да взимате важни решения, които имат потенциал да променят живота ви. Доверете се на интуицията си и не се повлиявайте от чуждото мнение.

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Козирог

Ще сте фокусирани върху работата си и това ще се отрази положително на успеха ви. Добър момент е да разгледате финансите си и потенциалните проблеми, които могат да възникнат през следващата година в този план.

Водолей

Напоследък сте подложени на много стрес и тази седмица това може да се отрази на здравето ви. Дайте си почивка и шанс да се възстановите. Неочакваният приток на пари ще ви позволи да се поглезите.

Риби

Неприятните ситуации у дома напоследък ще ви мотивират да направите важна крачка за бъдещето си. Ще се чувствате готови да направите драстични промени в живота си и такава възможност ще ви се удаде тази седмица.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Как ни влияе Марс?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август
Хороскопи10 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Макар и по средата на лятото, тази седмица ще накара много зодии да обърнат внимание на работата, вместо на забавленията

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти