Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?

Три зодии посрещат осми март с най-много романтика и споделени моменти – Овен, Скорпион и Водолей.

Овен

Не очаквайте големи успехи на работа тази седмица. Насред срещите с приятели или с половинката и времето, прекарано със семейството от комфорта на дома, съзнанието ви ще бъде отнесено в друга посока. Възползвайте се от момента да опознаете повече себе си и другите.

Телец

Тази седмица е вашата седмица! Благодарение на съвпада на Луната и Уран във вашата зодия, ще сте по-уверени от всякога, а никое предизвикателство няма да ви затрудни. След средата на делника пък ще се радвате на повече щастие в отношенията с другите.

Най-емоционалните знаци в зодиака

Близнаци

Бурни емоции, но и множество възможности за успехи ви очакват тази седмица. Първите дни от нея ще са най-емоционално предизвикателни, докато втората част на делника ще е увенчана с повече “аха” моменти в работата, които ще ви доближат стъпка по-близко до изпълняването на целите ви.

Рак

В началото на седмицата най-голяма промяна ще забележите в сферата на връзките и в отношенията с приятелите, затова отделете повече време за разпускане. През остатъка от идните дни пък потърсете възможност да подобрите себе си – чрез пътуване, чрез нови срещи или чрез придобиване на нови умения и знания.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Лъв

Седмицата започва с успехи, като благодарение на съвпада на Луната и Уран ще сте още по-амбициозни и продуктивни на работа. Но след “Work hard” винаги следва и “Play hard”, затова и през втората част на седмицата ще успеете да разпуснете в добра компания.

Дева

Тази седмица започва като всяка друга, в която фокусът ви се налага да е насочен към работата, но с напредването на дните изненадите се появяват една след друга. При Меркурий в Риби тази сряда възможностите да се запознаете с някой нов потенциален партньор нарастват, а кулминацията на късмета ви в любовта тази седмица ще настъпи през уикенда с влиянието на Слънцето и Нептун в Риби.

Тези четири зодии са най-големите скептици в любовта

Везни

Креативността ви е ключът към успеха ви тази седмица. Стъпвайте уверено на работа и не се страхувайте да дадете живот на идеите си. След средата на делника обаче потърсете възможност да забавите темпото и да се фокусирате върху себе си и собствените си нужди, като прекарате повече време у дома.

Скорпион

Обратно на останалите зодии, а и на типичния сценарий, вие започвате делника с мисълта за почивка и романтика, а в края на седмицата ще можете да покажете най-доброто от себе си на работа. Благодарение на Меркурий в Риби пък самочувствието ви ще е най-доброто ви тайно оръжие.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Стрелец

Успехът настъпва с малки стъпки – тази седмица, ако искате да постигнете целите си, бъдете търпеливи и се фокусирайте върху детайлите. Съветът, който можем да ви дадем, е да прекарате повече време навън през уикенда, заедно с приятелите си, за да се мотивирате и да бъдете по-успешни и щастливи.

Козирог

Тази седмица ще бъде особено успешна за вас на работа – с вниманието, насочено към вас, ще можете да подобрите финансовото си състояние или да потърсите реализация по стълбицата на успеха. За да се възстановите от добре свършената работа, прекарайте уикенда в почивка с любим човек… а защо не и в пътуване?

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Водолей

Венера навлиза във вашия знак и ви зарежда със самочувствие, а и с желание за флиртове, приключения и разнообразие. Потърсете възможност да излезете от рамката на рутината си и да направите нещо различно, което да ви донесе щастие. В средата на седмицата очаквайте и финансови успехи.

Риби

Тази седмица ключът към щастието ви стои в баланса – между работата и почивката и между времето, прекарано насаме и това в компания. Бъдете внимателни при разговорите с хората, които не попадат сред близкия ви кръг, защото сте застрашени от кавги и проблеми.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март
Хороскопи28 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Съвет за всички зодии - фокусирайте се върху отношенията си с другите