Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете

Ако отегчите Близнака или предадете Телец, считайте, че повече няма да видите този мъж…

Надникваме в някои от нещата, които предизвикват появата една червена лампа в съзнанието на мъжете, според зодията им. Вижте какво всеки знак мрази да вижда в една жена и е стопроцентов deal breaker.

Овен
Мъжът от тази зодия не харесва, които се опитват да се намесят в личния му живот и да го ограничават по някакъв начин. Ако се опитате да го сторите, то той веднага ще хукне в обратната посока.

Телец

Лъжата и предателството са нещата, които биха разгневили един Телец. Той не обича да бъде използван, нито да бъде обвиняван за нещо. Пази се от капризни, несериозни и мрачни жени. Ако открие жената, е готов на сериозна връзка.

Близнаци
Мъжът Близнаци се дразни на скучните жени, които не го предизвикват по никакъв начин. Не приема критика. Ако го натиснете за връзка, той бързо ще избяга. Ще загуби интерес и ако не поддържате постоянно любопитството му.

Рак
Не му се нравят независимите жени, които имат успешна кариера. Иска жената до него да е традиционалистка, да обича дома и семейството, както и да излъчва женственост. Ако го засегнете с нещо, той ще се превърне в кубче лед.

Лъв
Лъвовете се вбесяват, когато се постави под въпрос дали са прави. Обикновено обаче те са над нещата и не обичат кавгите. Мъжът Лъв е лидер и иска жена, която да го обожава, да държи на външния си вид, но и да не е повече от него.

Дева
Мъжът Дева не харесва жени, които не знаят какво искат. Не харесва елементарните, дезорганизирани и повърхностни жени. Иска да има общи интереси с половинката, за да стимулират не само любовта, но и умовете си.

Везни
Мъжът Везни обикновено не се ядосва лесно и не губи присъствие на духа. Не обича песимистичните, затворени и интровертни жени, обръща внимание на външния вид на жените. Иска партньорка, която да обича живота, да е динамична, решителна и чувствена.

Скорпион
Скорпионът се вбесява, когато му се поставят граници. Изисква жената до него да го предизвиква постоянно, да е секси и да поддържа еротичните му фантазии. Той е тайнствен, любопитен, с изтънчени вкусове. Отблъскват го жени, които искат да го опитомят.

Стрелец
Представителите на тази зодия се вбесяват, когато се занимават с дребнави и хитри жени. Не обичат ревността и ограниченията, както и дами, които се опитвaт да го впримчат във връзка.

Козирог
Козирогът се дразни на безразсъдни, несериозни, глупави и хаотични жени. Когато се ядоса, е способен да изрече много тежки думи. Дразнят го още сплетните, разточителността, клюките.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Водолей
Този мъж се вбесява, когато някой говори срещу приятелите си. Лесно избухва, но е за кратко. Не обича жените, които не поемат отговорност. Трудно се обвързва, така че не го притискайте.

Риби
Можете да изкарате извън релси един мъж Риби, ако говорите лошо за семейството му. Той е чувствителен, търси нежни и женствени дами. Предпазва се от повърхностни жени и от такива, които нямат дълбоки чувства и емоции.

Какво различните зодии никога не прощават

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 ФЕВРУАРИ 2020

4 зодии ще извадят най-голям късмет по време на Юпитер в Козирог

За тях енергията и оптимизма на Юпитер и методичността на Козирога ще донесат страхотен шанс за успех

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата