Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Идването на пролетта носи естествената нужда от промяна – тази седмица най-много новости ги очакват зодии Овен, Рак, Скорпион и Козирог.

Овен

Имате нужда от промяна, и то тя е най-силно изразена в сферата на социалните ви контакти. Попитайте се кои ваши приятелства отдавна ви носят повече проблеми и нещастия, отколкото положителни емоции. Сбогуването с миналото може само да ви помогне и да повиши самочувствието ви.

Телец

Тази седмица се фокусирайте върху кариерното си развитие. Имате възможност да направите истински пробив, стига да положите достатъчно голяма доза усилия, затова не позволявайте дребните разсейвания да ви отклонят от пътя ви към успехите.

Зодиите, които стават най-готините бивши гаджета

Близнаци

Бъдете уверени и вярвайте в себе си – тази седмица имате нужда от съвсем малко вътрешна сила, за да успеете да изведете наяве това, което вече е във вас. В средата на седмицата късметът ще ви се усмихне в работата, а през уикенда ще можете да отпразнувате успехите в добра компания.

Рак

Меркурий и Нептун ви влияят силно тази седмица и ви мотивират да предприемете нужните стъпки, за да превърнете живота си в това, в което истински искате да бъде. Пуснете се по вълната на трансформацията и не я изпускайте до уикенда, когато вдъхновението ще ви осени и ще ви даде възможност за повече кариерно развитие.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Лъв

Стартирайки от тази седмица, се отправяте към месец, изпълнен с големи възможности. Сега е моментът да дадете стъпка назад, за да видите пълната картина и да си изградите план занапред. Планирайте пътуване, следващата си кариерна стъпка или ново обучение. Преди да започнете изпълняването на замисленото, се отдайте на време за романтика в края на седмицата.

Дева

Тази седмица може да даваме начало на пролетта, но за вас ще бъде като истински горещо лято в любовта. Благодарение на Меркурий в Овен страстите ще са високи и сега е моментът да си вземете почивка от работата и отговорностите, за да се насладите на време за романтика.

Зодиите, за които любовта идва от първия поглед

Везни

Отделете повече време на онези неща, които ви карат да бъдете по-добър човек. Дали ще се поглезите със спа терапия, или пък ще използвате свободното си време, за да научите нещо ново и да развиете уменията си – направете това, което ще ви помогне да израснете. Новопридобитото самочувствие пък ще се отрази благополучно и на връзките ви.

Скорпион

Време е да се отърсите от зимните навици и застояването и да поемете инициативата отново. Потърсете какво можете да направите тук и сега, за да сте по-успешни утре. Взимайте решенията с увереност и се вслушвайте в интуицията си, защото тази седмица тя ще е най-верният ви водач.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Стрелец

В началото на седмицата ще имате все още изявена нужда да прекарате повече време у дома и със семейството. Но след това пък идва любимото ви време от годината – тогава, когато можете да съблечете зимната униформа и отново да се впуснете в приключения. Смелостта ви и желанието за пътуване ще се увеличи, когато  Меркурий навлезе в Овен през уикенда.

Козирог

Време е за пролетното почистване – почти буквално. Освободете се от вредните навици, типични за зимата, както и от всичко останало токсично в живота и се подгответе за новите предизвикателства и възможности, които пролетта ще отвори пред вас. Първата седмица от сезона ви позволява да се фокусирате най-много върху сферата на връзките.

Жената от всяка зодия в три думи

Водолей

Тази седмица вътрешният ви глас ще диктува парада и ще ви помага да взимате трудните решения. Особено много внимавайте и се вслушвайте в интуицията си по отношение на въпросите, свързани с финансите. Но не всичко е работа – идните дни ще са повече от благополучни за връзките и излизанията.

Риби

Ако искате да направите напредък в работата, сега е моментът да действате. Уран в квадрат с Марс ви носи силата да изисквате това, което заслужавате, а тази седмица ще сте особено успешни в доказването на това, че заслужавате наистина много. Вдъхновението ви ще бъде неизчерпаемо, затова стъпвайте смело в посока кариерно развитие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март
Хороскопи28 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Съвет за всички зодии - фокусирайте се върху отношенията си с другите