Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Мъжете от различните зодиакални знаци могат да разбият сърцето ви по свой начин.

За съжаление, често една любов започва добре и завършва с болка и разочарование. Истина е и това, че влюбеният мъж може месеци и дори години да показва само най-доброто от себе си. Когато обаче чувствата му са се похабили и интересът му клони към нулата, един мъж ще ви покаже съвършено различна реакция.

Какво е типичното поведение на мъжете от всяка зодия?

Овен

Когато загуби интерес, той просто обръща гръб и не дава обяснения. Овенът охладнява рязко и тогава е абсолютно безмилостен.

Телец

Способен е да ви използва по силата на навика. Мрази промените и не се чувства добре сам, затова дори и ако не ви обича, ще ви държи наоколо, за да има кой да му направи сандвич/ да го завива/ да му прави компания в киното.

Близнаци

Ще ви обещае света, а след това ще ви изневери, без да изпита съжаление. Близнаците са променливи ласкатели, говорят, без да мислят много, флиртуват, без да се притесняват за последствията.

Рак

Ще ви манипулира. Ракът никога за нищо не е виновен. Каквито и проблеми да има в отношенията ви, той предпочита да действа подмолно, прехвърляйки ви цялата отговорност.

Лъв

Ще подкопае вашата увереност в себе си. Когато губи интерес или е сърдит, Лъвът ще ви накара да ревнувате. Ще флиртува с други жени пред очите ви – дискретно, но достатъчно да смачка самочувствието ви.

Дева

Ще ви държи “в мъгла”. Няма да разговаря с вас за проблемите във връзката ви и ще ви подлуди с това да се чудите накъде вървят нещата. Мъжът Дева е цар на това да изолира другите презрително.

Везни

Ще се влюби в друга. Мъжът Везни е романтичен до глупост и освен това суетата му е извън контрол. Ако има проблем с вас, няма да губи време, а направо ще сложи розовите очила и ще ви замени с друга.

Скорпион

Ще се превърне в емоционален айсберг. Също като Овена, и Скорпионът изстива внезапно в любовта, но за разлика от Овена, няма да си тръгне от вас веднага. Ще остане, за да си достави садистична наслада от болката ви.

Стрелец

Ще открие, че широкият и пъстър свят му е много по-интересен, отколкото сте вие. И понеже говорим за Стрелец, това откритие обикновено настъпва малко след като преспите заедно.

Козирог

Ще се държи с вас не просто студено, а като истински грубиян. Когато чувствата му към една жена се променят, мъжът Козирог е един от най-неприятните типове. Безцеремонен е, ще ви пренебрегва демонстративно, ще ви прави гадни забележки и ще нарушава уговорките си.

Водолей

Ще се държи с вас иронично и ще показва интелектуалното си превъзходство. Водолеите се изживяват като големи философи. Когато чувствата му към вас се променят, ще започне уж “приятелски” да ви жили с хапливите си остроумия и да ви кара да се чувствате глупава.

Риби

Ще отплува от вас постепенно. Рибите са подмолни, когато решат да изоставят някого. Малко по малко ще ви отдалечава от себе си, но ако повдигнете въпроса открито, ще отрича да има какъвто и да е проблем. Докато най-накрая се отърве от вас, има голям риск напълно да ви е подлудил.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса