Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмицата ще бъде най-ползотворна за зодии Овен, Телец и Рак, но най-емоционална за Риби и Скорпион.

Овен

Тази седмица носи особена сила за вас – в сезона на новите начала, стартирате нов месец с новолуние във вашия знак… нужно ли е да казваме, че сега е точният момент да започнете начисто? Използвайте тази рядко срещана възможност да свършите всичко, което сте замислили. В края на седмицата пък обърнете внимание дали нямате нужда от ново начало и в зоната на връзките.

Телец

Съвпадът на Венера и Сатурн в Овен ще подейства като усилвател за вашите способности в кариерен план, затова се възползвайте от допълнителната мотивация и креативност, които ще ви помогнат тази седмица. През уикенда обаче запазете достатъчно време за забавления и излизания.

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Близнаци

Тази седмица е моментът да се отдадете на любимото си нещо – излизанията и комуникацията с приятелите. Благодарение на новолунието в Овен фокусът ви ще се измести напълно в сферата на социалните контакти, но трябва да ви предупредим, че това не означава само хубави неща. Много от представителите на вашата зодия ще трябва да се сбогуват с токсичните приятелства и предателите.

Рак

Фокусирайте се върху работата тази седмица. Новото начало, което новолунието ви предлага, ще е перфектният момент да се устремите към кариерните си амбиции. Сега е подходящо време както да изпълните натрупалите се отдавна задачи и да завършите започнатите проекти, така и да стартирате нови предизвикателства.

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Лъв

Сега е моментът да поработите върху себе си, за да станете своята най-добра версия. За да постигнете това, забавете темпото в дните преди новолунието този петък и се отдайте на занимания, които ви помагат да проявите вашата креативност. Особено подобаващ момент е да се отправите на пътуване.

Дева

Забавете темпото тази седмица и си позволете да се фокусирате върху себе си и пространството на дома. Имате възможност да поработите върху нещата, които са ви тормозили напоследък, затова отделете достатъчно време за тишина и спокойствие… но само до края на делничните дни, защото уикендът ще донесе контрастна ситуация с много страсти и силни чувства в любовта.

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Везни

Тази седмица повече от всякога ще искате да обърнете внимание на любовта. Бъдете дръзки и освободете максимално много от времето си със специалния човек, който окупира мислите ви напоследък. Новолунието предлага възможност за обрат в романтичните отношения и дори изцяло ново (по-щастливо) начало.

Скорпион

Поработете върху умението си да запазвате баланса между работата и личния живот тази седмица, като насочете фокуса си върху зоната на семейството и дома. Независимо пред какви проблеми се изправяте, поставяйте себе си и близките си на първо място. Накрая на седмицата новолунието предлага възможност за създаване на следващите планове.

Зодиите, които стават най-готините бивши гаджета

Стрелец

С повишаването на температурите се повишава и вашето самочувствие, защото най-сетне идва времето отново да се отдадете на любимите си занимания. Освободете време от графика си и се отдайте на ново приключение, опитайте нещо различно. Нищо чудно именно тази седмица да преживеете нещо, което ще промени светогледа ви и плановете за бъдещето.

Козирог

Тази седмица преминава под знака на семейния уют. Жадувате за онези хармонични отношения с най-близките, които сте свикнали да заварвате у дома, затова освободете достатъчно голяма част от графика си, за да се насладите на именно тези привидно малки, но много важни неща от семейната рутина.

Най-преуспелите хора се раждат от тези четири зодии

Водолей

Изправени сте пред важни решения тази седмица, но не се плашете. Доверете се на интуицията си и бъдете уверени в стъпките, които поемате. Сега е моментът и да планирате кои ще са бъдещите ви ходове. Фокусирайте се на първо място върху въпросителните, които са най-близко до дома, свързани с най-тясното ви обкръжение.

Риби

Време е за ново начало, а новото начало означава и сбогуване с ненужното от миналото. Тази седмица поработете върху себе си и се опитайте да се отървете от вредните навици, както и от токсичните приятели. Имате нужда от пречистване, но това винаги носи голям емоционален товар, затова се въоръжете с кураж.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март
Хороскопи28 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Съвет за всички зодии - фокусирайте се върху отношенията си с другите