Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак се намира твоя Марс? Това може да ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Марс в Овен
С подобна позиция на Марс в рождения хороскоп, човек е силен, ентусиазиран, импулсивен. Не се оставя на течението и с цялата си воля се стреми да промени живота си. Умее да отстоява позициите си, но има и склонност към ревност и гневни изблици.

Марс в Телец
Голяма емоционална чувствителност. Хората с Марс в Телец са крайни в оценката си за хората и изпитват както силни симпатии, така и силни антипатии. Могат да са нерешителни, но когато все пак си наумят нещо, вече няма как да ги разубедиш. Насочват много от волята и енергията си към това да постигнат добро материално положение.

Марс в Близнаци
Тези екземпляри обичат постоянно да превключват от едно нещо на друго, да пътуват и… да клюкарстват. Интелигентни са, енергични, духовни. Добронамерени, но и малко хладни в личните си отношения. Много добре умеят да усещат слабостите на другите.

Марс в Рак
Това разположение на Марс гарантира чести смени на настроенията. Имат голяма нужда от любящ спътник в живота, много са емоционални в една връзка, в същото време държат да са равнопоставени. В работата си на моменти са креативни и дръзки, друг път изпадат в състояние на злоба и безотговорност.

Марс в Лъв
С Марс в Лъв хората са смели, упорити, устойчиви, успешни. Знаят какво искат и са готови да посрещнат всякакви трудности, за да го постигнат. Взискателни, способни, често егоистични, но и готови да защитават по-слабите. Много силен и опасен противник са.

Марс в Дева

Това са практични, интелигентни, трудолюбиви, отговорни хора, които обичат да се чувстват полезни за хората около себе си. Имат потребност да учат и да споделят знанията си. Имат добър инстинкт и умеят да съдят справедливо. Много са внимателни към здравето си.

Марс във Везни
Обичат изкуството, красотата, хармоничния дом. Търсят стабилност и имат потребност да са заобиколени от приятели и съмишленици. Не са единаци и в бизнеса – най-голям успех им носи работата в съдружие. Напрежението и разногласията много ги напрягат.

Марс в Скорпион

С Марс в Скорпион човек е креативен, активен, борбен, с големи психически и физически възможности. Има силна интуиция и безпогрешно открива скритите истини, колкото и сложна да изглежда ситуацията. Подозрителни и ревниви, Марс в Скорпион лесно избухват в кавги. Знаят как да отстояват позициите си, но трябва добре да контролират емоциите си.

Марс в Стрелец

С такава позиция хората са амбициозни, интелигентни, готови да постигат всяка цел. Те са способни, смели, креативни и знаят как да се радват на живота. Харесват пътувания, спорт, развлечения, приключения. Имат интензивни желания и чувства и знаят как да ги изразят.

Марс в Козирог
Този тип човек е трезв, дисциплиниран, силен, организиран. Знаят как да упражняват властта си, за да работят правилно, както и да поемат инициативата, когато са изправени пред трудни ситуации. Имат силен стремеж да постигнат висок пост и престиж в професията си.

Марс във Водолей
Талантливи хора, които имат нужда да са независими. Харесват научната фантастика, астрологията, литературата. Притежават интелект и остър ум. Изглеждат малко хладни, но са склонни да се отзовават на нуждите на другите. Понякога са доста нервни.

Марс в Риби
Това са неспокойни, интровертни, предпазливи хора. Романтични са и ценят изкуството и музиката, силни и способни. Действат, преди да мислят, но когато дойде време да се вземат решения, успяват да постигнат това, което искат по дипломатичен и чаровен, почти магически начин.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка