Астро Мания : Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

От зодия Скорпион да се фокусират върху отношенията с близките и колегите, а Козирозите да отделят време за семейството.

Овен

Фокусът на седмицата ви ще бъдат връзките с приятелите и половинката. Отдайте се на романтични преживявания и се възползвайте максимално от този период, в който Венера попада в Лъв и ви носи стимулираща доза самоувереност.

Телец

Ретроградният Марс започва тази сряда и това ще ви подтикне да направите важни избори за личния си живот, които в много случаи означават край на отношенията с някой близък. За сметка на това влиянието на Венера ще ви помогне да се заобиколите с истински важните за вас хора, които ще ви подкрепят през тежкия период за вас.

4 зодии, които не стават за връзка

Близнаци

През делника внимавайте да не се оплетете в нежелани сценарии с неприятели, а през уикенда се отдайте на забавления максимално. Зоната на комуникацията ви ще е засегната от Марс и това ще ви помогне да сте още по-уверени в себе си.

Рак

Тази седмица се отдайте на приятни занимания, поглезете се с време за себе си и може би някоя нова покупка. По средата на седмицата ще ви се наложи да отделите малко повече време на работата си, но с изключение на това, остатъка от идните дни ще са изпълнени със забавления и удоволствия.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Лъв

Венера във вашия знак ви помага да застанете в центъра на вниманието с още повече самочувствие от преди и мъжете няма да могат да ви се наситят. Насладете се на момента и поемете рискове в любовта, като започнете нова връзка.

Дева

Започвате седмицата, повлияни от минали събития, но с хода на дните настроението и увереността ви се покачват. Помислете върху възможности за бизнес развитие, което ще ви помогне да стабилизирате финансовото си състояние. След като се справите с нещата по този въпрос, идва време за уикенд, изпълнен с романтика.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Везни

Оставете си достатъчно време за семейството и близките, защото с тях взаимно ще си помогнете да излезете от труден период. Но и не забравяйте да прекарате няколко часа съвсем насаме и ги използвайте, за да си дадете равносметка за случилото се напоследък.

Скорпион

Венера в Лъв ви кара да обърнете внимание на приятелите си, както и колегите. Ако успеете да изчистите недоразуменията с вторите, ще се радвате на повече успехи на работа в скорошно време.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Стрелец

Тази седмица ще просперирате в любовта – дори и да не сте близко до половинката в този момент. Венера в Лъв ви сближава с партньора и ви помага да превъзмогнете препятствията, които напоследък са спънка в отношенията ви.

Козирог

Възползвайте се от малкото останали топли дни, за да ги прекарате навън с близките. Макар и по средата на седмицата ретроградният Марс да засяга дома ви и личното ви пространство, на вас ще ви се иска да се порадвате на възможно най-много време извън вкъщи и това ще ви се отрази положително.

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Водолей

Ретроградният Марс ви помага да изчистете недоразуменията с близките и подобрява способността ви да комуникирате ползотворно с колегите и приятелите. Възползвайте се от момента, за да изгладите всякакви проблеми и с шефа.

Риби

Обърнете внимание на здравето си – правейки това, ще си помогнете най-сетне да получите нужната доза успокоение и самоувереност. Ако това не ви е достатъчно – потърсете помощ от приятелите и половинката, които тази седмица ще са ваша упора.

Какви мъже привличате според зодията си?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние