Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Бъдете много внимателни и дръжте очите си на четири, когато говорите с тях

Мъжете от тези зодии не страдат от тежки угризения, когато лъжат. В допълнение трябва да кажем, че проявяват и доста майсторство и въображение в такива ситуации.

Ако си имате работа с тези мъже, имайте едно наум и следете внимателно за подробностите. Бъдете бдителни за езика на тялото и за интонацията им. Не е лесно да ги уловиш, когато лъжат, но в повече тренинг не е и невъзможно.

Стрелец

Зодия Стрелец са типичните дървени философи, обичат да мислят, да действат и да говорят на едро и са опитни лъжци. Причината е, че са големи самохвалковци. Способни са да дърдорят неспирно за постиженията и за подвизите си. Обичат да се представят в необичайна светлина и всички да се удивяват на това колко интересен е животът им, затова неусетно прекрачват границата между истина и лъжа.

Близнаци

Ако един мъж Близнаци мисли едно, вероятно мисли и точно обратното. Ако чувства едно, след два дни може да чувства обратното. Природата на мъжете от тази зодия е толкова изменчива, че те самите в съзнанието си вече са объркват кое е истина и кое не. Близнаци са и доста сладкодумна и находчива зодия. Нерядко лъжат заради самото удоволствие от това, че им се получава толкова добре.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Риби

Мъжът Риби е фантазьор, който същевременно е много хитър. Живее в свой свят по собствени правила и не понася да му се поставят граници. Типичният мъж Риби иска да плува в океан, а не в езеро. Докато мъжете Стрелец и Овен имат славата на най-свободолюбиви, истината е, че няма по-неуловими от Рибите. За да си осигурят нужната свобода, те лъжат постоянно и за всичко. Целта им е да държат околните в постоянно объркване и истинските им мотиви да си остават добре прикрити.

Рак

Мъжът Рак лъже, за да предизвика съжаление и чувство за вина. Раците имат склонност да се държат като емоционални вампири, защото нуждата им от сигурност, любов, внимание и грижа е огромна и при най-лекия намер за пренебрежение (реален или въображаем), преминават в авариен режим. Търсят вниманието на хората, към които са привързани, по възможно най-детинските начини. В такива моменти са склонни да лъжат, за да манипулират околните да ги съжалят. Лъжат много изкусно и когато са силно озлобени и искат да си отмъстят за нещо.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието