Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Бъдете много внимателни и дръжте очите си на четири, когато говорите с тях

Мъжете от тези зодии не страдат от тежки угризения, когато лъжат. В допълнение трябва да кажем, че проявяват и доста майсторство и въображение в такива ситуации.

Ако си имате работа с тези мъже, имайте едно наум и следете внимателно за подробностите. Бъдете бдителни за езика на тялото и за интонацията им. Не е лесно да ги уловиш, когато лъжат, но в повече тренинг не е и невъзможно.

Стрелец

Зодия Стрелец са типичните дървени философи, обичат да мислят, да действат и да говорят на едро и са опитни лъжци. Причината е, че са големи самохвалковци. Способни са да дърдорят неспирно за постиженията и за подвизите си. Обичат да се представят в необичайна светлина и всички да се удивяват на това колко интересен е животът им, затова неусетно прекрачват границата между истина и лъжа.

Близнаци

Ако един мъж Близнаци мисли едно, вероятно мисли и точно обратното. Ако чувства едно, след два дни може да чувства обратното. Природата на мъжете от тази зодия е толкова изменчива, че те самите в съзнанието си вече са объркват кое е истина и кое не. Близнаци са и доста сладкодумна и находчива зодия. Нерядко лъжат заради самото удоволствие от това, че им се получава толкова добре.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Риби

Мъжът Риби е фантазьор, който същевременно е много хитър. Живее в свой свят по собствени правила и не понася да му се поставят граници. Типичният мъж Риби иска да плува в океан, а не в езеро. Докато мъжете Стрелец и Овен имат славата на най-свободолюбиви, истината е, че няма по-неуловими от Рибите. За да си осигурят нужната свобода, те лъжат постоянно и за всичко. Целта им е да държат околните в постоянно объркване и истинските им мотиви да си остават добре прикрити.

Рак

Мъжът Рак лъже, за да предизвика съжаление и чувство за вина. Раците имат склонност да се държат като емоционални вампири, защото нуждата им от сигурност, любов, внимание и грижа е огромна и при най-лекия намер за пренебрежение (реален или въображаем), преминават в авариен режим. Търсят вниманието на хората, към които са привързани, по възможно най-детинските начини. В такива моменти са склонни да лъжат, за да манипулират околните да ги съжалят. Лъжат много изкусно и когато са силно озлобени и искат да си отмъстят за нещо.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни