4 зодии, които не стават за връзка

С тях никога не е скучно, но това не винаги значи нещо хубаво

Тези зодии са хаотични партньори, с които трудно може да се създаде успешна връзка. Внимавайте, когато започвате романтични отношения с тях.

Овен

Представителите на този знак са силно емоционални – лесно се ядосват, лесно се натъжават и с това правят задачата на партньора си изключително трудна. Те искат някой постоянно да ги обгрижва и да се съобразява с техните чувства. Ако това не е изпълнено, бързо се обиждат, сърдят и дори може да правят напук.

Близнаци

С тях нищо не може да бъде предвидено – бурният им характер е толкова хаотичен, че емоциите им се изменят постоянно. Те имат и склонност да лъжат, понякога за малките неща, за да ги направят по-интересни, но и понякога могат да стигнат и до съвсем успешно прикриване на изневяра със сладкодумието си.

Скорпион

Те са сред най-манипулативните зодии, което прави трудна всяка тяхна романтична връзка. Техният инстинкт е да изопачат нещата, така че да манипулират другия дори да е за съвсем малка причина. Понякога дори не усещат как заплитат лъжите си.

Риби

Емоциите на Рибите са токова хаотични и объркани, че това прави връзките с тях трудни. В опита си да помогнат на партньора си могат да станат несигурни в себе си, което дразни околните. Те ще търсят постоянно потвърждение от половинката, че се справят добре във връзката и с това могат да бъдат счетени като задушаващи.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Най-емоционалните знаци в зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците23 ЯНУАРИ 2020

Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Раците се смятат за грижовни и всеотдайни, но недооценени. С най-високо самочувствие са Овен и Козирог, които се смятат за по-достойни лидери от всички останали

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.

Характеристики на знаците16 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях