4 зодии, които не стават за връзка

С тях никога не е скучно, но това не винаги значи нещо хубаво

Тези зодии са хаотични партньори, с които трудно може да се създаде успешна връзка. Внимавайте, когато започвате романтични отношения с тях.

Овен

Представителите на този знак са силно емоционални – лесно се ядосват, лесно се натъжават и с това правят задачата на партньора си изключително трудна. Те искат някой постоянно да ги обгрижва и да се съобразява с техните чувства. Ако това не е изпълнено, бързо се обиждат, сърдят и дори може да правят напук.

Близнаци

С тях нищо не може да бъде предвидено – бурният им характер е толкова хаотичен, че емоциите им се изменят постоянно. Те имат и склонност да лъжат, понякога за малките неща, за да ги направят по-интересни, но и понякога могат да стигнат и до съвсем успешно прикриване на изневяра със сладкодумието си.

Скорпион

Те са сред най-манипулативните зодии, което прави трудна всяка тяхна романтична връзка. Техният инстинкт е да изопачат нещата, така че да манипулират другия дори да е за съвсем малка причина. Понякога дори не усещат как заплитат лъжите си.

Риби

Емоциите на Рибите са токова хаотични и объркани, че това прави връзките с тях трудни. В опита си да помогнат на партньора си могат да станат несигурни в себе си, което дразни околните. Те ще търсят постоянно потвърждение от половинката, че се справят добре във връзката и с това могат да бъдат счетени като задушаващи.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Най-емоционалните знаци в зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците12 ОКТОМВРИ 2019

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Сред публикациите в инстаграм попаднахме на красивите зодиакални творения на

Характеристики на знаците02 ОКТОМВРИ 2019

4 зодии, които винаги късат с гаджето си първи

Те никога не са зарязани и рядко остават задълго във връзката

Характеристики на знаците26 СЕПТЕМВРИ 2019

Зодиите, които се влюбват от пръв поглед

Тези три знака са най-големите романтици на зодиака