Астро Мания : Зодии23 АВГУСТ 2020

Какви мъже привличате според зодията си?

Или какви мъже си търсят жени от вашата зодия?

Изберете си дестинация според зодията

Разкриваме какъв е най-често срещаният тип мъже, които се влюбват в жените от вашата зодия.

Овен

Мъжете, които най-често се влюбват в жените Овен, обичат приключенията и са готови на всичко в името на доброто изкарване. Те често търсят половинката им да взима всички решения вместо тях и се оставят под контрола на жената.

Телец

Когато един мъж иска да се почувства обичан и обгрижван, той отива при жена зодия Телец. Господата, които са привлечени към този знак, имат нуждата от вашето внимание, а вие винаги посрещате любимите си хора с отворени прегръдки.

Кои зодии правят най-често секс

Близнаци

След като характерът ви е двойствен, вие успявате да привличате повече от един тип мъже. Обикновено те се разделят в две групи – тези, които са с вас, защото искрено се възхищават на огромните ви познания и чувството ви за хумор, и тези, които ви търсят само за да се почувстват добре за себе си и да се забавляват.

Рак

Мъжете, привлечени към вас, са също толкова емоционални като зодията ви, но често имат и тъмна страна. Вие лесно се поддавате на манипулации, затова и по-силният пол често се възползва от това.

Какви мъже привличате според зодията си?

Лъв

Лесно се обича един Лъв, затова и често мъжете се увличат по вас – обикновено причината е вашият ярък характер, който ви различава от останалите. Често омагьосвате мъжете със самочувствието си и те, дори и на подсъзнателно ниво, искат да бъдат с вас, за да ви заприличат.

Дева

Вие сте от онези жени, за които мъжете искат да се оженят. Зодия Дева има способността да помага на партньора си да преодолява трудностите и да подрежда живота си въз основи, затова и мъжете, които са привлечени към този знак, често са тези, които търсят да създадат семейство.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Везни

Мъжете, които искат да спечелят любовта на зодия Везни, обикновено са перфекционисти, търсещи жена, която да може да им даде всичко. Но внимавайте – понеже вие винаги се раздавате на партньорите си, с добротата си понякога привличате и използвачи.

Скорпион

Ако един мъж е привлечен към зодия Скорпион, най-вероятно той иска да опита нещо ново, да се забавлява и да оцени живота повече. Обикновено тези мъже са с авантюристки дух и с любов към опасностите.

Какви мъже привличате според зодията си?

Стрелец

Когато един мъж е отчаян от живота си и търси подкрепа, винаги може да я намери при зодия Скорпион. Жените от този знак са готови да свалят звезди от небето за партньора си и точно това ги прави обичани от мъжете.

Козирог

Мъжете, които избират Козирог за половинка, обикновено търсят стабилност и комфорт от партньора си. Благодарение на строгия си характер и отдадеността ви към семейството, вие привличате господа, които са готови за сериозна връзка. Понякога, обаче, по същата причина и привличате мъже, които си търсят всичко на готово.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Водолей

Обикновено вие привличате странниците – тези, които жадуват да бъдат приети от партньора си, и да бъдат обичани. Причината е ясна – вие успявате да накарате всеки да се чувства харесван и ценен.

Риби

Най-често хората на изкуството си търсят половинка от зодия Риби. Вие успявате да предизвикате най-доброто у тези около вас и вдъхновявате половинката си с любовта си.

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд
Зодии29 НОЕМВРИ 2020

Ноемврийското лунно затъмнение слага край на месеца с доза драма

Пълнолунието в зодия Близнаци съвпада с първото затъмнение за сезона

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца
Зодии22 НОЕМВРИ 2020

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Как зодиите показват, че се чувстват тъжни

Хитри начини как да спестим пари
Зодии18 НОЕМВРИ 2020

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Близнаците, Рибите, Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Нищо няма да остане скрито по време на новолунието в Скорпион
Зодии15 НОЕМВРИ 2020

Нищо няма да остане скрито по време на новолунието в Скорпион

Подготвяме се за раздели, разкрити тайни и драми с близките