Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Как да поддържаме форма според зодията си

Зодията ни дава насока за това с какъв тип тренировки ще се чувстваме най-добре и ще постигаме резултати.

Овен

Хората от тази зодия вероятно водят най-здравословен живот от всички. Това е заради напористия им характер – когато започнат нещо, искат да го довършат изцяло.

Затова и ако някой от тях се захване да тренира, трябва да избере нещо, в което постоянно да може да се развива и да прогресира. Тренировките във фитнес зала са най-добрият вариант.

Телец

Вие сте енергични хора, изпълнени с много сила, която искате да насочите към нещо. Опитайте кикбокс – изисква се добра концентрация и дисциплина, за да се занимавате с този спорт. И точно затова е перфектен за вас.

Близнаци

Близнаците са общителни, любопитни и винаги с желание да експериментират. Затова и груповите занимания са перфектни за тях. Там ще могат да се социализират и да се забавляват, докато тренират.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Рак

Вие обичате да си почивате и да се наслаждавате на всяка минута от деня си. Затова и повечето интензивни и бързи спортове не са подходящи за вас. Вместо това се съсредоточете върху ба;ансираното хранене и опитайте да практикувате йога.

Лъв

Обичате да правите всичко по вашия си начин и сте силно ориентирани към прогреса. Затова най-добре си купете карта за фитнес – там ще тренирате, както вие решите на момента, ще виждате резултати, а и хората около вас също ще ги забележат и ще ви похвалят… а това никога не боли.

Как да поддържаме форма според зодията си

Дева

Девите са много критични към себе си и често това ги кара да прекаляват с тренировките и здравословното хранене. А това не е особено хубаво за здравето им в дългосрочен план. Затова по-добре да се възползват от любовта си към природата и да излязат навън на разходка в планината, където ще се чувстват на място и ще забавят темпото за малко.

Везни

Вие, подобно на Близнаците, се чувствате добре в компания, но трудно запазвате интереса си към определен спорт. Затова ви трябва подходяща група от приятели, които ще ви подканват да тренирате заедно, за да не се отказвате.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Скорпион

Здравословният начин на живот винаги е част от вас, дори да не се стараете да го подържате. Единствената възможност за подобрение е да се обучите правилно по темата и да използвате всичко научено.

Стрелец

Ориентирани сте към забавлението и приключенията, затова и понякога тренировките ви се струват скучни и може да се откажете от тях. Потърсете нещо с известна доза адреналин като например скалното катерене или сърфинга, за да запази интереса ви.

Как да поддържаме форма според зодията си

Козирог

Вие сте концентрирани и дисциплинирани, така че каквото и да предприемете в сферата на спорта, ще ви се отдава. Въпросът е да не прекалите, защото често забравяте да се грижите за себе си правилно, когато преследвате някоя цел.

Зодиите с най-страстните връзки

Водолей

За вас най-важното е да захранвате организма си правилно и да живеете по естествен и чист начин. Страхотни спортове за Водолеите са пилатесът и йогата. Разбира се, трябва задължително да е обвързан със здравословно хранене.

Риби

За Рибите е много трудно да се задържат в залата, защото не се чувстват на място там в повечето случаи. Ако искате да успеете, трябва да откриете начин да се разсейвате от тренировката – слушайте музика или гледайте нещо, когато можете по време на упражненията. Не е най-дисциплинираният метод, но работи.

Бърза тренировка за лифтинг на дупето

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса

Новолунието ще повлияе най-зле на тези четири зодии
Астро съвети19 ЮЛИ 2020

Новолунието ще повлияе най-зле на тези четири зодии

Представителите на тези знаци да се приготвят за порция проблеми с връзките и негативни емоции