Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Зодията ни дава насока за това с какъв тип тренировки ще се чувстваме най-добре и ще постигаме резултати.

Овен

Хората от тази зодия вероятно водят най-здравословен живот от всички. Това е заради напористия им характер – когато започнат нещо, искат да го довършат изцяло.

Затова и ако някой от тях се захване да тренира, трябва да избере нещо, в което постоянно да може да се развива и да прогресира. Тренировките във фитнес зала са най-добрият вариант.

Телец

Вие сте енергични хора, изпълнени с много сила, която искате да насочите към нещо. Опитайте кикбокс – изисква се добра концентрация и дисциплина, за да се занимавате с този спорт. И точно затова е перфектен за вас.

Близнаци

Близнаците са общителни, любопитни и винаги с желание да експериментират. Затова и груповите занимания са перфектни за тях. Там ще могат да се социализират и да се забавляват, докато тренират.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Рак

Вие обичате да си почивате и да се наслаждавате на всяка минута от деня си. Затова и повечето интензивни и бързи спортове не са подходящи за вас. Вместо това се съсредоточете върху ба;ансираното хранене и опитайте да практикувате йога.

Лъв

Обичате да правите всичко по вашия си начин и сте силно ориентирани към прогреса. Затова най-добре си купете карта за фитнес – там ще тренирате, както вие решите на момента, ще виждате резултати, а и хората около вас също ще ги забележат и ще ви похвалят… а това никога не боли.

Дева

Девите са много критични към себе си и често това ги кара да прекаляват с тренировките и здравословното хранене. А това не е особено хубаво за здравето им в дългосрочен план. Затова по-добре да се възползват от любовта си към природата и да излязат навън на разходка в планината, където ще се чувстват на място и ще забавят темпото за малко.

Везни

Вие, подобно на Близнаците, се чувствате добре в компания, но трудно запазвате интереса си към определен спорт. Затова ви трябва подходяща група от приятели, които ще ви подканват да тренирате заедно, за да не се отказвате.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Скорпион

Здравословният начин на живот винаги е част от вас, дори да не се стараете да го подържате. Единствената възможност за подобрение е да се обучите правилно по темата и да използвате всичко научено.

Стрелец

Ориентирани сте към забавлението и приключенията, затова и понякога тренировките ви се струват скучни и може да се откажете от тях. Потърсете нещо с известна доза адреналин като например скалното катерене или сърфинга, за да запази интереса ви.

Козирог

Вие сте концентрирани и дисциплинирани, така че каквото и да предприемете в сферата на спорта, ще ви се отдава. Въпросът е да не прекалите, защото често забравяте да се грижите за себе си правилно, когато преследвате някоя цел.

Зодиите с най-страстните връзки

Водолей

За вас най-важното е да захранвате организма си правилно и да живеете по естествен и чист начин. Страхотни спортове за Водолеите са пилатесът и йогата. Разбира се, трябва задължително да е обвързан със здравословно хранене.

Риби

За Рибите е много трудно да се задържат в залата, защото не се чувстват на място там в повечето случаи. Ако искате да успеете, трябва да откриете начин да се разсейвате от тренировката – слушайте музика или гледайте нещо, когато можете по време на упражненията. Не е най-дисциплинираният метод, но работи.

Бърза тренировка за лифтинг на дупето

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете

Астро съвети05 НОЕМВРИ 2019

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Държат много повече на лоялността, отколкото на тръпката от флиртовете, и да прекрасни дългосрочни партньори