Астро Мания : Зодии11 МАРТ 2020

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване

Зодиите с най-страстните връзки

Има няколко зодии, за които любовта е винаги страстен фойерверк.

Техните връзки са драматични, те или демонстрират особено бурно любовта си, или са разкъсвани от крайни емоции. С тях е невъзможно да потънеш в рутинни и скучни отношения. Понякога цялата тази страст идва в повече, но пък подходящият партньор може да оцени пламенната им природа.

Ето кои са тези зодии:

ОВЕН
Зодия Овен правят всичко с плам и увереност – но най-вече така ухажват и обичат. Усещането да завоюват обекта на страстта си за тях е незаменимо и са готови на всичко. Директни, напористи, щедри на комплименти, без задръжки в секса. Имат нужда партньорът им да не им е “в кърпа вързан”, колкото и дълга да е връзката. Ако полагате усилия да им бъдете интересни, ще ви възнаградят с много екшън. В леглото също!

Най-горещата черта на всяка зодия

СКОРПИОН
Всяка една любовна афера със Скорпион е въпрос на живот и смърт. Задължително има и болка, и екстаз, и ревност, и страстно преследване, последвано от мъчително отдръпване… Скорпионите са вулкан от емоции, но са много предпазливи, затова с тях сякаш постоянно играете на топло и студено. Изненадите са гарантирани. А преживяването е незабравимо!

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Зодиите с най-страстните връзки

ВЕЗНИ
Когато са влюбени, те са в Рая. И държат да го демонстрират както на любимия си човек, така и на целия свят. Ще ви засипят с комплименти и малки подаръчета без повод. Ще качват общи снимки във Фейсбук, ще мечтаят за сватба още през първата седмица, ще канят родителите ви на гости. Везните просто обичат да обичат. И го правят всеки път, сякаш е за последно.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

РИБИ
Обичат страстно, защото са емоционални, раними и безнадеждни мечтатели. Влюбените Риби поставят своя човек на пиедестал и е много лесно да се удавят в красивите си фантазии. Ще ви рецитират стихове, ще искат да гледате заедно филми, в които героинята им напомня за вас, ще ви предложат брак на първа среща – такива неща са стопроцентово в стила им. Рутинното ежедневие и битовизмите са извън техния периметър. Рибите искат страстна приказка, не мръсно пране и разходки до супера в неделя.

Истината за зодия Риби

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Ново начало според китайския хороскоп за 2020 година
Зодии25 ОКТОМВРИ 2020

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Да превърнем онова неприятно време от годината в ползотворен период

Жените от тези зодии не ги бива във връзките
Зодии18 ОКТОМВРИ 2020

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Или как жените от тези зодии саботират късмета си в любовта

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин
Зодии16 ОКТОМВРИ 2020

Новолуние във Везни ще донесе вълнуващи промени

Четири ще са най-силно засегнатите зодии