4 зодии, които са задушаващо ревниви

Те ще искат да ви контролират и да получат всяка капчица от вниманието ви, иначе ви чакат драми

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Не можете да живеете с ревнив партньор? Значи ако ви се падне представител на някоя от тези зодии, ще има много да работите върху връзката си.

Скорпион

Маниакално ревниви са и даже не се опитват да го крият. Типичният Скорпион се доверява много, много трудно. И дори след като се сближи с някого, не сваля гарда си напълно.

Скорпионите обаче не ревнуват поради ниско самочувствие. Те нямат колебания дали са на ниво – точно обратното, страдат от параноята, че партньорът им няма да се окаже на ниво и че може да ги предаде по най-долен и банален начин. Проницателни, умни, интуитивни, те долавят всяка промяна в поведението на половинката си. Ако някой действително ги измами, ще бъде наказан жестоко.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Лъв

Лъвовете ревнуват, защото за тях имиджът им е много важен. Живеят за това да бъдат обожавани, да получават внимание и най-вече почести. А това половинката им да им сложи рога не е никакъв повод за чест и почитания, ще се съгласите!

Типичният влюбен Лъв ще тръби навсякъде за любовта си и ще се кичи със своето любовно завоевание като с рядък трофей. Ако бъдат излъгани, това ще смачка крехкото им его. Затова измаменият Лъв става забележително зъл и отмъстителен.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Зодиите, обречени на нещастна любов

Телец

Традициите, стабилността, домът и семейството са всичко за Телеца. Затова една изневяра удря хората от този знак в самата сърцевина на тяхната идентичност. Както в емоционален, така и в социален план.

За разлика от Скорпионите, Телците обикновено не са параноични и ако не им дадете повод за ревност, с радост ще ви се доверят. Но когато усети, че нещо в отношенията ви не е наред и заподозре, че се отдръпвате, Телецът може да стане контролиращ, дори деспотичен.

Зодиите с най-противоречив характер

Овен

В една връзка Овните се ръководят от принципа “Всичко или нищо”. Влюбят ли се, те се превръщат в пламенни романтични завоеватели, а всеотдайната любов, пълната отдаденост и обожанието на обекта на чувствата им е ултимативната награда.

Ако подарите дори миниатюрна част от вниманието си на друг човек, вашият партньор Овен ще се почувства излъган и предаден. В неговата приказка нещата не свършват така! Дори дребният флирт може да накара Овена да се сърди дълго, да започне да се държи гадно и дори да ви го върне. А ако действително изневерите, Овенът няма да агонизира и да умува дълго какво да прави. Ще ви зачеркне от живота си по възможно най-бърз и категоричен начин.

За какво лъжат зодиите?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса