4 зодии, които са задушаващо ревниви

Те ще искат да ви контролират и да получат всяка капчица от вниманието ви, иначе ви чакат драми

Не можете да живеете с ревнив партньор? Значи ако ви се падне представител на някоя от тези зодии, ще има много да работите върху връзката си.

Скорпион

Маниакално ревниви са и даже не се опитват да го крият. Типичният Скорпион се доверява много, много трудно. И дори след като се сближи с някого, не сваля гарда си напълно.

Скорпионите обаче не ревнуват поради ниско самочувствие. Те нямат колебания дали са на ниво – точно обратното, страдат от параноята, че партньорът им няма да се окаже на ниво и че може да ги предаде по най-долен и банален начин. Проницателни, умни, интуитивни, те долавят всяка промяна в поведението на половинката си. Ако някой действително ги измами, ще бъде наказан жестоко.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Лъв

Лъвовете ревнуват, защото за тях имиджът им е много важен. Живеят за това да бъдат обожавани, да получават внимание и най-вече почести. А това половинката им да им сложи рога не е никакъв повод за чест и почитания, ще се съгласите!

Типичният влюбен Лъв ще тръби навсякъде за любовта си и ще се кичи със своето любовно завоевание като с рядък трофей. Ако бъдат излъгани, това ще смачка крехкото им его. Затова измаменият Лъв става забележително зъл и отмъстителен.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Телец

Традициите, стабилността, домът и семейството са всичко за Телеца. Затова една изневяра удря хората от този знак в самата сърцевина на тяхната идентичност. Както в емоционален, така и в социален план.

За разлика от Скорпионите, Телците обикновено не са параноични и ако не им дадете повод за ревност, с радост ще ви се доверят. Но когато усети, че нещо в отношенията ви не е наред и заподозре, че се отдръпвате, Телецът може да стане контролиращ, дори деспотичен.

Зодиите с най-противоречив характер

Овен

В една връзка Овните се ръководят от принципа “Всичко или нищо”. Влюбят ли се, те се превръщат в пламенни романтични завоеватели, а всеотдайната любов, пълната отдаденост и обожанието на обекта на чувствата им е ултимативната награда.

Ако подарите дори миниатюрна част от вниманието си на друг човек, вашият партньор Овен ще се почувства излъган и предаден. В неговата приказка нещата не свършват така! Дори дребният флирт може да накара Овена да се сърди дълго, да започне да се държи гадно и дори да ви го върне. А ако действително изневерите, Овенът няма да агонизира и да умува дълго какво да прави. Ще ви зачеркне от живота си по възможно най-бърз и категоричен начин.

За какво лъжат зодиите?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети29 МАЙ 2019

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

4 са зодиите с най-добър шанс за щастлив брак, а ето и кои са те и каква е подходящата жена за тях

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Астро съвети09 МАЙ 2019

4 зодии, които обичат лошите момчета

Тези жени са твърде подвластни на фантазиите си за страстна и изпепеляваща любов. И в реалността често се парят