Кои зодии стават за приятели за секс?

Успяват да запазят емоционална дистанция, докато все пак си прекарват добре

Кои зодии стават за приятели за секс?

Приятели за секс е нещо, което определяме като много, много мътна територия.

И само определени зодии са орисани да се навигират добре в такава ситуация.

Защо? Защото приятелството с екстри е много добро решение за някои хора и за определени етапи от живота, но и рисковете не са за пренебрегване. В периодите, в които например човек е свръхзает и фокусиран изцяло върху кариерата си, или докато се възстановява след края на продължителна връзка, той все пак се нуждае от секс и от близост. Ако нямаме готовност за сериозна връзка с всичките й отговорности, можем да помислим за опцията приятели с екстри.

Някои по-сантиментални зодии се привързват лесно и в такава ситуация скоро губят ориентир. Дори и да има ясна уговорка, че връзката няма да отиде по-далече от доброто прекарване, емоциите им вземат връх, събужда се собственическо чувство и драмата е гарантирана.

Други се справят добре, усещат във всеки един момент къде е границата и най-вече – успяват да запазят емоционална дистанция, докато все пак си прекарват добре с другия. Ето за кои три зодии това е най-типично!

Зодия Близнаци:

Близнаците са интелигентни, но непостоянни. Често изживяват периоди, в които не знаят дали искат сериозно обзързване, или се колебаят между няколко жени/ мъже и имат нужда от свободата да експериментират. За тях интелектуалната стимулация е секси, а драматичните прояви на емоции по-скоро ги отегчават. Затова не им е никак трудно да извлекат максимума от приятели-с-екстри ситуацията.

Зодия Стрелец:

Най-независимият знак трудно се решава на сериозна връзка. Не че Стрелците не са способни да се посветят само на един човек, да поемат отговорност и да полагат усилия отношенията да вървят напред. Но докато не се е появил Единствения/ Единствената, предпочитат да не се товарят с такива сериозни неща. Те са забавни, умни и силно сексуални, затова докато чакат любовта на живота си, перфектно ги устройва да се виждат с някого само заради секса.

Зодия Водолей:

Имат много приятели и най-различни хобита, нуждаят се от време на четат, да пътуват, да се развиват или просто да потъват в собствения си свят. За Водолей не е лесна работа да има моногамна връзка, или поне не и ако тази връзка е задушаваща. Водолеите могат дълго да търсят перфектния партньор, който да им даде цялата нужна свобода. И междувременно често прибягват до формулата “приятели за секс”. За тях това не е проблем, защото са много честни и обикновено от самото начало ясно и открито очертават границите.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Новолунието ще постави връзките ни на изпитание
Астро съвети11 АПРИЛ 2021

Новолунието ще постави връзките ни на изпитание

Новата Луна утре ще донесе промени в отношенията ни с най-близките

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи
Астро съвети04 АПРИЛ 2021

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи

Вашата мантра според знака, под който сте родени в пет думи или по-малко

Пълнолунието във Везни ще ни донесе повече щастие в любовта
Астро съвети26 МАРТ 2021

Пълнолунието във Везни ще ни донесе повече щастие в любовта

Три са зодиите, които ще се възползват максимално от позитивното влияние на Луната

Пълнолунието този месец има мощна възстановяваща сила
Астро съвети27 ФЕВРУАРИ 2021

Пълнолунието този месец има мощна възстановяваща сила

Кои зодии ще бъдат най-силно засегнати?