Режимът на Кортни Кардашиян за перфектна форма

Миньончето залага на ежедневните тренировки и на един продукт, който изчиства мазнините

Признаваме си, любимата ни сестра от клана Кардашиян-Дженър е най-голямата, Кортни. Тя е известна с това, че държи на възможно най-естествената си визия и се труди много, за да поддържа перфектното си тяло.

Именно то е и една от най-коментираните теми в последните дни. В момента Кортни и Ким са на почивка в Мексико и формата, която двете демонстрират не може да остане незабелязана.

38-годишната майка на три деца за пореден път показа, че е изключително стриктна в спазването на здравословен начин на живот и това е повече от видно. Кортни разкрива, че се отнася към тялото си като към храм и именно затова залага само на здравословни продукти с био произход. Тя дори не използва микровълновата печка, защото смята, че е изключително вредна.

Режимът на Кортни Кардашиян за перфектна форма

Вижте още: Фитнес режимът и диетата на Клои Кардашиян

Миньончето с височина едва 152 см разкрива, че в момента тялото й е в най-страхотната си форма през целия си живот. Тя издава и как успява да си върне перфектните мерки след трите бременности. Кардашиян се кълне в чудодейните свойства на един-единствен продукт, който детоксикира тялото и ударно засилва обмяната на веществата и това е грейпфрутът.

“Ако се опитвате да дадете тласък на вашия метаболизъм, добавете към диетата си този изгарящ мазнините плод”, споделя Кортни. “Изяждайте грейпфрута, а не пийте само сока му, така че да си набавите влакната от плода и да избегнете рафинираната захар, която често се добавя към плодовите сокове. Залагайте на червените и розовите грейпфрути, тъй като те имат по-високи нива на антиоксиданти“.

Режимът на Кортни Кардашиян за перфектна форма

Вижте още: Как Ким Кардашиян отслабна с 19 кг

“Аз ям по половин грейпфрут всяка сутрин. Поръсвам го с морска сол, вместо със захар, за да се притъпи киселия вкус”, казва Кортни. Тя е научила този трик от своята баба, което до пределна възраст може да се похвали със страхотна фигура. “Баба ми имаше дърво с грейпфрути в дома си и всяка сутрин изяждаше по един. Аз също си насадих такова дърво в двора си!”

Разбира се, страхотно тяло се постига и с много спорт. Кортни, която е висока едва 152 см, тренира всеки ден. Тя признава, че не отива под душа, преди да направи 100 клека. “Ако наближава летния сезон, в който ще се показвам по бикини или искам да бъда във форма заради събитие, правя кофички във ваната и 100 клека, преди да вляза под душа. По този начин не забравям”, издава най-голямата Кардашиян.

Режимът на Кортни Кардашиян за перфектна форма

Вижте още: Ритуалите за красота на Кендал Дженър

Опитвам се да тренирам шест дни в седмицата, обичам да сменям упражненията и да тренирам с партньор, който ме мотивира. Обикновено спортувам със сестра си Клоуи и имаме двама треньори, с които се редуваме. От време на време, когато се чувствам напрегната, правим бокс, но обикновено разчитаме на треньора, тъй като според мен е добра идея да шокираме тялото”.

Снимки: Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диетата на Бионсе с гарантиран успех
Диети12 ЮЛИ 2022

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

След раждането на близнаците, Queen Bey се подлага на стриктна диета, за да се върне отново на сцената.

Какво да консумираме вместо паста и хляб?
Диети12 ЮЛИ 2022

Какво да консумираме вместо паста и хляб?

Ето какво да ядем вместо паста и тесто, за да избегнем хранителен дефицит и да следваме балансирано и здравословно хранене.

Диетата за бързо отслабване, която измести средиземноморската
Диети27 МАРТ 2022

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.

С какво да се храним за бюджетна, но здравословна диета
Диети25 МАРТ 2022

С какво да се храним за бюджетна, но здравословна диета

Няколко идеи за диетични, но достъпни храни