Living : Лица30 МАЙ 2019

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

Или диетата и тренировките на една дукеса

Фигурата на Кейт Мидълтън е все така впечатляваща години наред, въпреки трите й деца. Как го постига тя?

Принцесите и дукесите също трябва да поддържат фигурата си като всички останали известни в обществото личности и Кейт Мидълтън не е изключение. Дори върху нея има още повече напрежение винаги да изглежда перфектно. Затова и тя полага значителни усилия, за да запази добрата си форма.

Тя няма право да говори за подобни лични детайли пред пресата, но много от хората в замъка са разказвали за някои от хранителните навици на Кейт, както и тренировките й.

Всеки ден поне един час тренировки

Да, няма да я видите да публикува селфи във фитнеса, но във вкъщи тя полага много грижи за тялото си. И то изцяло сама – никога не се е възползвала от услугите на фитнес треньор.

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

Обича да прави тренировки за корем, като най-често включва различни вариации на планк или упражнения с гимнастична топка. Често ги комбинира и с някакъв тип кардио – когато времето навън е хубаво, Мидълтън предпочита да излезе да потича, а в останалите случаи използва велоергометър вкъщи.

Кейт намира време за джогинг възможно най-често в Норфолк, поняко взима Шарлът с нея или кучето им Лупо“, разказва източник на Daily Mail.

Любителка е на йогата

Както повечето фитнес любители, дукесата избира да си почива от активните тренировки от време на време и го прави чрез йогата. Така тя се успокоява и се освобождава от стреса. Някои казват, че дължи вечно сияйната си усмивка на ефекта от тези тренировки.

Два сполучливи тоалета от Кейт Мидълтън

Следва диетата “Дюкън”

Това е диетата, на която Кейт благодари за бързото влизане във форма след бременност. “Дюкън” много напомня на кето режима – намалят се до минимум въглехидратите и се увеличават в пъти повече протените, мазнините и нутриентите от зеленчуците. Единствената разлика между двете диети е, че тази, която Кейт използва, не може да се продължи за дълго време. Тя е създадена за бързо влизане във форма и много често известни жени я практикуват след бременност.

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

Когато Кейт не следва диетата, тя пак се фокусира върху протеините, плодовете и зеленчуците и почти никога не яде вредни храни.

Храни се здравословно заради фигурата и красотата си

Същият гореспоменат източник разказва и за навиците на Мидълтън в храненето. Тя се фокусира върху продукти с много антиоксиданти и витамини, защото осъзнава, че това помага и за красотата й.

Тайната на Кейт Мидълтън за ходене на висок ток

“Кейт може вече да има перфектната фигура, но нейният фокус е да стигне до перфектната кожа също”, споделят пред медията. Прави го с редовната консумация на годжи бери, диня, спанак, боровинки и други полезни храни.

Обича и да си прави здравословно смути с матча – японския зелен чай с изключителни свойства.

Какво е матчата и защо да я включим към латето си?

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма

Фитнес тенденциите тази година

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?