Тази салата с риба тон се прави много бързо, засищата е, здравословна и много вкусна. Вижте как да си я направите с няколко лесни стъпки.
Този уикенд ви предлагаме да опитате тази салата с риба тон, която никак не прилича на останалите здравословни храни в менюто. Тя няма да ви остави гладни един час след хапването й и е достатъчно вкусна, за да се превърне в задължителна на масата.
Ето как да я направите:
Продукти
2 супени лъжици кисело мляко
1 и половина люжици нискомаслена майонеза
консерва риба тон, изцедена
1 глава зелен лук, нарязан
сол, пипер и изцеден лимон на вкус
Приготвяне
Смесете киселото мляко, майонезата, лимона и подправките, за да направите дресинг. Добавете към това рибата тон и зеления лук. Разбъркайте и оставете около един час в хвадилник, за да се смесят по-добре вкусовете.
Можете да я ядете и така или да я сервирате върху пълнозърнести крекери, листо от маруля, или в издълбана като лодка краставица.
Любимите празнични рецепти на Криси Тийгън
Кулинарен уикенд: Веган лимонен десерт