Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Какво ни очаква в седмицата, която дава начало на първия ретрограден Меркурий за годината?

Предупреждение към зодии Рак, Лъв, Дева и Везни: Седмицата ще е особено емоционална за вас.

Овен

Още от началото на седмицата чувствате засиленото влияние на Меркурий, а когато той навлезе в ретроградния си период в края на седмицата, ефектът ще е още по-голям. Но не се плашете, а използвайте това време, за да преосмислите връзките и отношенията си с приятелите си. Имате добра възможност да отсеете хората, с които искате да прекарате новата 2022 година.

Телец

Подгответе се за първия ретрограден Меркурий от годината, като насочите цялото си внимание към сферата на кариерата. Потърсете как можете да оптимизирате работата си, така че да бъдете по-продуктивни и да постигнете по-бързо до целите си за новата година. Внимавайте да не се доверявате на някои колеги, защото проблемите вече дебнат.

Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2022 година според зодията?

Близнаци

Тази седмица свършва цикълът, отдаден на комуникациите, който за вас продължи през цялата минала година. С настъпването на ретроградния Меркурий се подгответе да започнете нов етап от живота и от развитието си. Докато сте под влиянието на управляващата ви планета, мислите ви ще са насочени към пътуванията и възможностите за нови преживявания.

Рак

Както обикновено вас Меркурий ви застига по един специален начин – кара ви да освободите своята по-емоционална страна. Не се опитвайте да се борите с чувствата, които ще ви застигнат, а бъдете искрени с близките си и хората около вас. Уикендът предлага перфектен момент за равносметка.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Лъв

Не очаквайте големи събития през тази седмица и не се опитвайте да ги предизвикате сами. Още преди началото си ретроградният Меркурий ще ви удари силно, така че забавете темпото и се оставете на течението. Добър момент е да се фокусирате върху любовния си живот – помислете какви промени искате да видите там, какво искате да подобрите и какво от миналото да запазите.

Дева

Новата година вече не е събитие, а вълнението след празниците вече напълно стихва, затова е време да се върнете към рутината си и любимите си ритуали у дома. Да забавите темпото ще помогне и настъпващият тази седмица ретрограден Меркурий. Заради него има риск да станете жертви на болезнена емоционална вихрушка, затова бъдете внимателни.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Козирога

Везни

Седмицата ще бъде емоционална заради ретроградния Меркурий във Водолей, но не се плашете. Настъпете спирачките и си оставете време да бъдете насаме. Тогава ще успеете да откриете начина, по който да превърнете слабите си страни в силни. Препоръчваме да запазите уикенда за любимите си хобита и се откъснете от проблемите.

Скорпион

Използвайте възможностите, които ретроградният Меркурий отваря пред вас, и потърсете отговор на въпросите, които дълго време са ви измъчвали. За по-голямата част от вас те са свързани със сферата на семейството и дома. Отделете се от типичната си рутина и си позволете да действате на забавен каданс, за да се съсредоточите върху себе си.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Стрелец

За вас началото на ретроградния Меркурий тази седмица няма да бъде толкова страшен, както е за другите зодии. А напротив – ще имате възможност да се насладите на пълноценно време с приятелите. Получавате и зелена карта да използвате затишието като възможност да разширите познанията си и да поработите върху себе си.

Козирог

Време е за вас и за вашите успехи. Тази седмица приоритизирайте себе си и собствените си чувства без страх от последствията. Ретроградният Меркурий пък ще задейства процесите в сферата на финансите ви, затова сега е добър момент да преосмислите бюджета си за 2022 година.

Доверете се на тези четири зодии за винаги добри съвети

Водолей

Ретроградният Меркурий се случва във вашия знак, затова приемете това като нашето предупреждение да бъдете особено бдителни. Подбирайте думите си внимателно, а хората, на които ги споделяте още по-внимателно. Не всичко е лошо обаче – бавното темпо, с което седмицата ще тече, ще ви позволи да поработите върху себе си.

Риби

През делника креативната ви страна ще бъде обострена, наред с желанието ви за романтика, така че си позволете да се насладите на тези емоции и вдъхновението, което те ви носят. При началото на ретроградния Меркурий този петък ще се наложи да положите повече усилия, и то в продължение на следващите три седмици, така че предварителната почивка ще ви е нужна.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?