Астро Мания : Зодии06 ЯНУАРИ 2022

3 зодии, които ще разбият сърцето на Козирога

+ 3 зодии, които ще излекуват душата му

3 зодии, които ще разбият сърцето на Козирога

Когато Козирогът обича, той обича силно, а когато се обвърже с някого, това е завинаги.

За хората, родени под знака на Козирога, има две важни неща в живота – кариерата им и семейството им. И в двете полагат еднакво много усилия, а провалите, в която и да е сфера, са най-големият им страх.

Затова и дълбоко съветваме всички, чиито рожден ден се пада в края на декември или началото на януари, да избягват тези три зодии при всички положения, иначе рискуват да свършат с разбито сърце.

Овен

Отношенията на Овен и Козирог много биха описали като тези на power couple – две зодии, които са силно целеустремени, обичат предизвикателствата и се стремят към висините. Под повърхността обаче връзката им често се оказва нездравословна. Споровете между тях са грандиозни и токсични, а различията им са толкова големи, че е невъзможно нещата да вървят гладко между тях.

Имат различни очаквания и в ежедневието си, и в секса, затова шансовете тази връзка да не продължи дълго са големи.

Жената Козирог не се хаби за случайни мъже

Близнаци

Между Близнаци и Козирог страстите винаги са големи. Двете зодии имат взаимен интерес заради различните си възгледи към света и в началото връзката им е искрено забавна, вълнуваща и изпълнена със сексуално привличане. Но по характер те нямат нищо общо и това бързо си проличава, когато нещата станат сериозни.

Лошото е, че никоя от двете зодии не обича да греши, затова и често връзките им продължават много по-дълго отколкото трябва и си причиняват огромна болка.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Козирога

Лъв

Силни характери, които първоначално се привличат, но любовта им не трае дълго – така можем да опишем типичната връзка между Козирог и Лъв. Двете зодии често са перфекционисти, които имат високи изисквания към себе си и към партньора си… но в съвсем различни категории. Козирогът търси някой, с когото да живее спокойно, да създаде семейство и да няма драми, Лъвът до последно гони забавлението и приключенията във връзките си. Накрая огненият знак се отегчава от партньора си, а земната зодия бързо осъзнава, че това не е човекът за него. В последствие връзката се превръща в надпревара кой първи ще сложи край на отношенията.

А ето кои са и трите зодии, които най-добре си пасват със зодията:

Рак

Това е от зодиакалните комбинации, която често изненадва всички. Много хора биха казали, че не е присъщо на студения Козирог да се обвърже с Рака, който е често по-нуждаещ се и уязвим във връзките си, но в действителност земната зодия търси точно такава любов. Такава, в която може да се чувства нужен и обичан.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

Скорпион

Водният знак Скорпион и земният Козирог си подхождат по начало – дори някои астролози посочват, че най-стабилните връзки идват именно от тези комбинации от елементи, а тази двойка е сред най-силните. И двете зодии във връзката знаят какво искат от живота, достатъчно амбициозни са, за да го потърсят, и знаят как да направят компромис в името на любовта.

Риби

Подобно на отношенията между Рака и Козирога, в тази връзка земният знак има свободата да покаже нежната и уязвима своя страна, която търси любовта. Когато тези две зодии се съберат, те сформират щастливи семейства и с вълнение градят бъдещето си.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...