Големият годишен хороскоп за 2022 година

Честита Нова година! Да надникнем във всички вълнуващи неща, които ни очакват през нея

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Ще запомним 2022 като годината на трансформациите и новото начало.

Овен

Направете 2022-ра вашата година. Благодарение на дългото влияние на Юпитер, планетата на късмета и мъдростта, в живота ви ще настъпят големи промени и ще имате възможност да изживеете истинска трансформация. Помислете какви трябва да бъдат приоритетите ви и с тази нагласа се подгответе да се сбогувате с част от миналото си, за да се подготвите за по-доброто бъдеще.

В любовта не очаквайте големи промени, защото кариерата ще отнема по-голямата част от вниманието ви. Ретроградната Венера тази година ще ви позволи да развиете талантите си, а не е изключена и смяна на работното място или преоформяне на сегашната работна обстановка. Накрая годината ще свърши с щастлив край, а вие повече никога няма да бъдете същите.

Телец

Тази година ще ви позволи истински да разперите крилете си и да позволите на целия ви потенциал да заблести. На всеки ъгъл ще ви чакат възможности за нови начала и животопроменящи преживявания.

В кариерата си ще усетите повишаване на самочувствието и желание за подходяща реализация. В любовта нещата ще са особено динамични, след като Юпитер ще ви влияе позитивно до май месец и ще ви кара да жадувате за повече споделени преживявания и излизания. Независимо дали сте сингъл, или сте намерили своята половинка, щастието ви е гарантирано.

Доверете се на тези четири зодии за винаги добри съвети

Близнаци

2022-ра ще бъде добра, стига и вие да се потрудите добре. Поемете кормилото и се пригответе да бъдете активни. Първата част на годината ще изисква от вас да се съсредоточите и да поработите здраво – както в кариерата, така и в сферата на личното развитие. Креативността ви ще претърпи събуждане, заради Юпитер в Риби, така че задачата ще бъде по-лесна.

Уроците, които научихте през изминалата година, ще ви помогнат да заздравите връзките си, за да почувствате пълно щастие в личния живот. Особено активни ще сте в отношенията с приятелите, колегите и половинката през втората част на годината. За целта ще помогнат и многото пътешествия и нови преживявания, които ви очакват.

Рак

Мечти за бягство и ново начало ви обгръщат през новата година. Време е да приоритизирате себе си и собствените си мечти, затова си позволете да преживеете много нови неща и да се наслаждавате на всеки момент пълноценно.

Почивката ще ви даде възможност да дадете стъпка назад за засилка – ще се изправите пред множество промени както в любовта и връзките си, така и на работа. Още от началото на годината ще почувствате нуждата от ново предизвикателство в кариерен план, но във втората й част късметът ви ще е по-голям. Това се дължи на Юпитер в Овен във вашия 10 дом – феномен, който се случва веднъж на 12 години.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Лъв

Сцената е ваша, сега идва ред на вашето изпълнение. За да сте успешни тази година, ще трябва да се потрудите до май месец – тогава обект на абсолютно внимание ще бъде кариерата ви, а в последствие усилията ви ще бъдат възнаградени, когато ретроградната Венера ви донесе късмет в паричен план.

Междувременно работата няма да отнеме от щастието ви в любовта, защото годината ще бъде особено благополучна в този аспект. Знаете как искате да изглежда връзката ви и сте готови да работите за това. Обвързани, или не, ще се доближите стъпка по-близко до вашия хепи енд.

Дева

Докато много от зодиите ще трябва да се потрудят в кариерата си тази година, за вас основите за успехите отдавна са поставени и вече идва моментът да берете плодовете на старанието си до сега.

Вместо за работа ще мислите за личностното развитие и най-вече за любовта. Време е да предприемете драстични промени във връзката си и вижданията ви по отношение на романтиката и мечтаната половинка.

Голяма роля в годината ви ще заема планетата Уран, която ще ви позволи да преосмислите основите на вашия начин на мислене, духовност и настройка към света. Ще имате възможност да промените възгледите си по време на новите преживявания и пътувания, които ви очакват.

2022 година ще е успешна за Водолей и Стрелец, а Риби ще са най-големите късметлии

Везни

Освободете се от миналото си и се подгответе за промяна. Дълго време сте поставяли своите нужди и психичното си здраве на пауза, а сега е моментът да обърнете повече внимание върху именно тази част от живота ви. Този процес ще бъде дълъг и дори може да ви отдели от част от хората, които до сега сте смятали за близки, но накрая всичко ще си заслужава. Потърсете нов начин на изразяване в креативни проекти и хобита и дайте свобода на емоциите си.

Ще канализирате тези настроения в работата си и ще имате възможност да подобрите финансовото си състояние, благодарение на новите си идеи.

Скорпион

Навлизате в една от най-важните години в живота си до сега, в която фокус ще бъдат отношенията – с половинката, с приятелите, със семейството и най-важната връзка – тази със самите вас.

В любовта не стъпвайте с големи очаквания, а се оставете на течението и хубавите неща сами ще се случат за вас. За много от обвързаните 2022-ра ще донесе възможност за нова стъпка във връзката.

В работата и във финансов аспект обаче се подгответе за голяма трансформация. Изненадите ви чакат на всеки ъгъл и от вас зависи дали ще се възползвате от тях в пълния им потенциал.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Стрелец

Затаете дъх, защото ви очаква още една голяма година. Противно на очакваното обаче, в нея ще трябва да се отърсите от желанията за промени и нови преживявания, а да се съсредоточите върху това, което можете да направите за себе си тук и сега. Потърсете своята най-автентична версия и как искате тя да изглежда в бъдеще.

Макар и вълнението в любовта да не липсва, не оставяйте това да бъде единственият фокус в живота ви, а позволете на семейството, работата и финансите да заемат по-главна роля в приоритетите ви.

Козирог

Дълго време сте работели за този момент, а сега е времето най-сетне да се насладите на всичко постигнато. Още от началото на годината Марс ви мотивира да бъдете амбициозни и отдадени на преследването на целите си, но за ваша изненада много от хубавите неща, които ви очакват, ще се случат сами.

Тази година най-важната ви връзка е тази, която имате със себе си, затова се постарайте да запазите правилния баланс. Въпреки това сферата на любовта също ще ви донесе щастие, а за много от вас то ще бъде най-голямото – посрещането на нов член на семейството.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Водолей

Добри новини за жадуващите за промяна Водолеи – тази година ще получите голяма доза новости и вълнения. Вече стъпвате смело към бъдещето си, и то тази негова версия, за която винаги сте се надявали, затова не позволявайте миналото да ви дърпа назад.

В любовта ви съветваме да забавите темпото и да потърсите отговорът на важните въпроси за това как искате да изглежда връзката ви и семейството ви един ден. Това, че знаете какво искате, ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Риби

2022 година е подготвила много изненади и хубави преживявания за вас. Вашата управляваща планета ще прекара по-голямата част от годината във вашия първи дом и това ви дава възможност за истинско прераждане, затова се отправете към новия етап от развитието си с оптимизъм.

Промените в кариерата ще ви доближат по-близко до живота такъв, какъвто винаги сте искали да бъде. В личния си живот ще имате възможност най-сетне да градите връзките си и да направите отношенията си с близките по-стабилни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?