Астро Мания : Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв

От зодия Скорпион да се фокусират върху отношенията с близките и колегите, а Козирозите да отделят време за семейството.

Овен

Фокусът на седмицата ви ще бъдат връзките с приятелите и половинката. Отдайте се на романтични преживявания и се възползвайте максимално от този период, в който Венера попада в Лъв и ви носи стимулираща доза самоувереност.

Телец

Ретроградният Марс започва тази сряда и това ще ви подтикне да направите важни избори за личния си живот, които в много случаи означават край на отношенията с някой близък. За сметка на това влиянието на Венера ще ви помогне да се заобиколите с истински важните за вас хора, които ще ви подкрепят през тежкия период за вас.

4 зодии, които не стават за връзка

Близнаци

През делника внимавайте да не се оплетете в нежелани сценарии с неприятели, а през уикенда се отдайте на забавления максимално. Зоната на комуникацията ви ще е засегната от Марс и това ще ви помогне да сте още по-уверени в себе си.

Рак

Тази седмица се отдайте на приятни занимания, поглезете се с време за себе си и може би някоя нова покупка. По средата на седмицата ще ви се наложи да отделите малко повече време на работата си, но с изключение на това, остатъка от идните дни ще са изпълнени със забавления и удоволствия.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Лъв

Венера във вашия знак ви помага да застанете в центъра на вниманието с още повече самочувствие от преди и мъжете няма да могат да ви се наситят. Насладете се на момента и поемете рискове в любовта, като започнете нова връзка.

Дева

Започвате седмицата, повлияни от минали събития, но с хода на дните настроението и увереността ви се покачват. Помислете върху възможности за бизнес развитие, което ще ви помогне да стабилизирате финансовото си състояние. След като се справите с нещата по този въпрос, идва време за уикенд, изпълнен с романтика.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Везни

Оставете си достатъчно време за семейството и близките, защото с тях взаимно ще си помогнете да излезете от труден период. Но и не забравяйте да прекарате няколко часа съвсем насаме и ги използвайте, за да си дадете равносметка за случилото се напоследък.

Скорпион

Венера в Лъв ви кара да обърнете внимание на приятелите си, както и колегите. Ако успеете да изчистите недоразуменията с вторите, ще се радвате на повече успехи на работа в скорошно време.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Стрелец

Тази седмица ще просперирате в любовта – дори и да не сте близко до половинката в този момент. Венера в Лъв ви сближава с партньора и ви помага да превъзмогнете препятствията, които напоследък са спънка в отношенията ви.

Козирог

Възползвайте се от малкото останали топли дни, за да ги прекарате навън с близките. Макар и по средата на седмицата ретроградният Марс да засяга дома ви и личното ви пространство, на вас ще ви се иска да се порадвате на възможно най-много време извън вкъщи и това ще ви се отрази положително.

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Водолей

Ретроградният Марс ви помага да изчистете недоразуменията с близките и подобрява способността ви да комуникирате ползотворно с колегите и приятелите. Възползвайте се от момента, за да изгладите всякакви проблеми и с шефа.

Риби

Обърнете внимание на здравето си – правейки това, ще си помогнете най-сетне да получите нужната доза успокоение и самоувереност. Ако това не ви е достатъчно – потърсете помощ от приятелите и половинката, които тази седмица ще са ваша упора.

Какви мъже привличате според зодията си?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?