Здраве & Фитнес : Здраве23 ОКТОМВРИ 2018

Красотата обича спокойствието

Козметиката не е достатъчна, за да бъдете красиви – спокойствието и здравите нерви са важна част от тази игра

Когато умът и тялото са свързани, ефектът от релаксацията е неизбежен.

За да избегнем бърнаута понякога не помагат нито пълноценния сън, нито добрата храна или пък медитациите. Преумората  ни прави неспокойни, а така лесно попадаме в омагьосания кръг на депресията и постоянното усещане за тревожност. В такива ситуации ни се струва невъзможно прилагането на мотото в източната философия „наслаждавай се на мига“. Но има начин да си върнете вътрешния баланс и спокойствие и да спрете да мислите за грижите и проблемите.

Решението е Лотосът!

Именно неговите благовония помагали на будистите да изпаднат в дълбока медитация, а от древни времена са доказани  успокояващите му нервната система свойства. В източната философия Лотосът олицетворява възможността на човек да развие своето съзнание и да постигне съвършенство. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика. За да се справите с нивата на тревога, стрес и паника в ежедневието си или в напрегнати моменти, приемайте растителния продукт Лотосоник®. Хранителната добавка е предпочитана в Русия и във Виетнам заради заради мощната си и ефективна растителна комбинация от екстракт от семена на лотос както и други екстракти от растителен произход, благоприятстващи нормалното функциониране на нервната система. Лотосоник® притежава 8 от най-ефективните растителни екстракти в борбата с напрежението и стреса (Диоскорея, Nelumbo nicifera Lotus, Biota orientalis, Ziziphus jujube, Morus alba, Erythrina variegattae, Еuphoria longana).

Това е достъпен и комфортен начин да позволите на най-уважаваното растение от Изтока да върне баланса в живота ви и да донесе  приятно отпускане на всяка клетка в тялото ви!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве23 МАЙ 2019

Храните, които да избягваме след 30

Или нещата, които започват да ни вредят повече с времето

Здраве21 МАЙ 2019

Не пренебрегвайте тези 4 симптома на недостиг на витамини

Научете как тялото ви ви подсказва, че е лишено от важни хранителни вещества

Здраве20 МАЙ 2019

Виктория Бекъм пие лунна вода за детокс

На едноседмичната си спа почивка тя сподели каква е нейната напитка за детокс

Здраве19 МАЙ 2019

10 причини да изпиете една чаша вино тази вечер

Ако все още се чудите, ето ви няколко подходящи причини