Здраве & Фитнес : Здраве23 ОКТОМВРИ 2018

Красотата обича спокойствието

Козметиката не е достатъчна, за да бъдете красиви – спокойствието и здравите нерви са важна част от тази игра

Когато умът и тялото са свързани, ефектът от релаксацията е неизбежен.

За да избегнем бърнаута понякога не помагат нито пълноценния сън, нито добрата храна или пък медитациите. Преумората  ни прави неспокойни, а така лесно попадаме в омагьосания кръг на депресията и постоянното усещане за тревожност. В такива ситуации ни се струва невъзможно прилагането на мотото в източната философия „наслаждавай се на мига“. Но има начин да си върнете вътрешния баланс и спокойствие и да спрете да мислите за грижите и проблемите.

Решението е Лотосът!

Именно неговите благовония помагали на будистите да изпаднат в дълбока медитация, а от древни времена са доказани  успокояващите му нервната система свойства. В източната философия Лотосът олицетворява възможността на човек да развие своето съзнание и да постигне съвършенство. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика. За да се справите с нивата на тревога, стрес и паника в ежедневието си или в напрегнати моменти, приемайте растителния продукт Лотосоник®. Хранителната добавка е предпочитана в Русия и във Виетнам заради заради мощната си и ефективна растителна комбинация от екстракт от семена на лотос както и други екстракти от растителен произход, благоприятстващи нормалното функциониране на нервната система. Лотосоник® притежава 8 от най-ефективните растителни екстракти в борбата с напрежението и стреса (Диоскорея, Nelumbo nicifera Lotus, Biota orientalis, Ziziphus jujube, Morus alba, Erythrina variegattae, Еuphoria longana).

Това е достъпен и комфортен начин да позволите на най-уважаваното растение от Изтока да върне баланса в живота ви и да донесе  приятно отпускане на всяка клетка в тялото ви!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве21 АВГУСТ 2019

30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Тя тренира, за да се чувства силна. И съветва всички жени да се отърват от маниакалното следене на това колко точно сочи кантарът

Здраве19 АВГУСТ 2019

Как се храни моделът на Victoria's Secret Роми Стридж

Ангелът ни показва тайната зад красивото й тяло

Здраве16 АВГУСТ 2019

Детокс с активен въглен - да или не?

Трендът с черните напитки и храни може би не е толкова здравословен, колкото си мислим

Здраве13 АВГУСТ 2019

5 храни, които не трябва да ядете преди плаж

Газирано, сладко и солено предизвикват подуване