Голото тяло има силата да лекува, вярва Джулиан Хъф

“Танцът е моята суперсила. Когато танцувам, спирам да се притеснявам за това как изглеждам.”

Актрисата и хореограф Джулиан Хъф позира гола за Women’s Health, но в проекта е закодиран смисъл, различен от това просто да адмирираме красотата й.

За Джулиан нейното тяло, красотата му и свободата на движение са сила за промяна.

Чрез танца тя казва, че е успяла да победи несигурността си и да създаде истински силна връзка със съпруга си.

“Танцът е моята суперсила. И е било така през целия ми живот, макар че другите го осъзнаха преди мен самата. При мен постоянно идваха хора и ми казваха – Иска ми се да можех да танцувам като теб. Питах ги какво означава това, а те ми казваха, че умея да танцувам, без да мисля за това как изглеждам”.

31-годишната Джулиян бавно осъзнава, че точно в това е женската й сила. “Танцът беше единственото нещо, в което се разкривах напълно, без изобщо да се притеснявам.”

“Започнах да анализирам себе си и бариерите, които съм издигнала в личния си живот между себе си и другите. В този процес постепенно се осмелих да покажа истинската си същност. В началото се страхувах, че съпругът ми ще престане да ме харесва, когато ме опознае в действителност, но се оказа, че така той ме обикна повече”.

За да помогне и на други жени да се освободят от комплексите си и да добият смелостта да се изразяват спонтанно, Джулиан е създала своя уникална система, наречена Kinrgy (от “кинетика” и “енергия”). 45-минутната терапевтична тренировка ще може да се практикува в студиото, което Джулиан открива в Лос Анджелис, като тя планира да провежда ивенти и по целия свят.

“За мен разработването на Kinrgy беше катарзис. Задълбах в това как са ме възпитали, кои са били нещата в детството ми, които са ми нанесли травма, защо изпитвам срам или вина за определени неща.”

“Сега имам чувството, че притежавам безкрайна сила” – казва Джулиан. Не пропускайте да разгледате в галерията снимките й за Women’s Health.

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве21 АВГУСТ 2019

30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Тя тренира, за да се чувства силна. И съветва всички жени да се отърват от маниакалното следене на това колко точно сочи кантарът

Здраве19 АВГУСТ 2019

Как се храни моделът на Victoria's Secret Роми Стридж

Ангелът ни показва тайната зад красивото й тяло

Здраве16 АВГУСТ 2019

Детокс с активен въглен - да или не?

Трендът с черните напитки и храни може би не е толкова здравословен, колкото си мислим

Здраве13 АВГУСТ 2019

5 храни, които не трябва да ядете преди плаж

Газирано, сладко и солено предизвикват подуване