30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Тя тренира, за да се чувства силна. И съветва всички жени да се отърват от маниакалното следене на това колко точно сочи кантарът

Кейт Ъптън не тренира, за да бъде “слаба”. И апелира към останалите жени също да се освободят от маниакалното следене на числата, които показва кантарът.

Кейт, която роди дъщеричката си преди осем месеца, винаги е имала стройна, но по-женствена фигура. Моделът не покрива стандарта на Victoria’s Secret за “съвършенство”. Но се е научила да обича тялото си точно такова.

Нейната грижа за добрата форма не е фокусирана върху конкретни идеални мерки. Кейт Ъптън съветва жените да спортуват, но без да гонят определени килограми, които са си наумили.

Фитнес целите на Кейт Ъптън: сила и здраве

Кейт Уинслет: От 12 г. не съм се качвала на кантара

Да се чувства силна и изпълнена с енергия е онова, към което Кейт се стреми. Нейните тренировки са сравнително кратки, по 30 минути, и са съставени от упражнения, които човек може да прави навсякъде.

“За да изградя силни мускули, залагам на постепенно увеличаване на броя повторения”, обяснява Ъптън.

В битка с модната индустрия

Днес по-женствените модели и разнообразните типажи са на мода. Не такова е положението обаче преди 10 години, когато стартира кариерата на Кейт Ъптън.

Мнозина обожават нейното тяло с истински извивки и тя дори краси корицата на Sports Illustrated Swim цели четири пъти. “Но имаше много хора, които ми казваха, че трябва да отслабна, за да бъда на нивото на другите модели”, споделя Кейт.

“Забелязала съм, че просто имам нужда да се грижа за себе си и да се чувствам добре емоционално и психически. Тогава всички тези тъпотии просто не достигат до мен”, споделя моделът.

“Осъзнах също и че модната индустрия първо ме издигна, за да ме срине след това. След което аз самата се издигнах отново”.

Тялото на най-известната порнозвезда след раждането

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве13 НОЕМВРИ 2019

Трите съвета на Хайди Клум за красива фигура

Майката на четири деца разкри как поддържа фигурата си

Здраве12 НОЕМВРИ 2019

Тренировки с различна продължителност и ползите от тях за здравето ни

Физическите упражнения могат да удължат живота ни и да ни помогнат ефективно да се справим с депресията

Здраве12 НОЕМВРИ 2019

Полезните свойства на чая от жасмин

Какво не знаем за "суперчая", който помага за безброй проблеми

Здраве07 НОЕМВРИ 2019

Инстаграм ни прави по-слаби

Според проучванията активните потребители на социалната медия по-лесно поддържат фигурата си