Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Джесика Енслоу от Юта изглежда перфектно и разкрива фитнес тайните си

Първото си дете Джесика Енслоу ражда, когато едва е на 19. 24 години по-късно тя вече е горда майка на 7 деца и изглежда наистина изумително. А често дори я бъркат за сестра на някоя от по-големите й дъщери.

Всички майки знаят, че бременността се отразява върху тялото и след раждането борбата за отслабване започва, а Енслоу има доста опит с качване и смъкване на килограми през повече от половината й живот.

След като през 2013 г. на бял свят се появява и най-малкото й дете, Джесика осъзнава, че не може да позволи килограмите да контролират живота й. “Прибрах се от болницата и веднага си сложих дънките отпреди бременността, за да осъзная, че мога да ги вдигна само до средата на бедрата. Тогава ме хвана доста страх и наистина се депресирах”, откровена е Енслоу.

Едва в началото на 2017 г. тя решава, че трябва да направи коренна промяна. За целта са й помогнали съпругът й и по-големите им деца. Тя е започнала да ходи редовно на фитнес, а преди това е хапвала течен шоколад всеки ден и от време на време се е упражнявала вкъщи. “Преди непрекъснато ядях течен шоколад, слагах го на филийка и върху бананите си. Това започна силно да се отразява на фигурата ми и накрая се наложи да променя навиците си”, разкрива тя.

Сега майката на 7 деца ходи на фитнес 3 пъти в седмицата, а всеки понеделник става по-рано, за да направи своето кардио, докато децата й са на училище. Енслоу е променила коренно и тренировъчния си режим – преди е залагала само на кардио, а днес на силови тренировки.

Джесика споделя, че залага на интуитивното хранене и се е самотренирала да спре да яде преди напълно да се е заситила. С всяко хранене тя приема една голяма чиния с протеини, овесени ядки, плодове и пълнозърнест хляб. Многодетната майка разкрива, че не си позволява забранени храни, защото метаболизмът й просто не можел да се справи с тях.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес03 ДЕКЕМВРИ 2019

Кардио упражнения, вдъхновени от бокса за бързо отслабване

Пробвайте любимия начин за трениране на Бела Хадид и Адриана Лима

Фитнес30 НОЕМВРИ 2019

Защо екстровертите по-бързо влизат във форма

Няколко са причините по-затворените дами да не могат да постигнат мечтаните килограми

Фитнес22 НОЕМВРИ 2019

Много ефективно извайване на красиви крака, без уреди

Тези 10 движения активират абсолютно всички мускули на краката

Фитнес20 НОЕМВРИ 2019

Виждаме резултати чак шест седмици след началото на тренировките

За съжаление, обещания от сорта "сваляме десет килограма за десет дни", трудно биха били верни