Кейт Хъдсън в перфектна форма 8 месеца след раждането

Актрисата влезе във форма за отрицателно време

Кейт Хъдсън показа перфектна фигура малко след третото си раждане.

Не са много жените, които могат да се похвалят с факта, че 8 месеца след раждането на детето си вече могат да се снимат за реклами на спортно облекло. Е, Кейт Хъдсън е една от тях.

Звездата роди третото си дете, малката Рани Роуз, в края на миналата година и веднага след това обяви, че е решила бързо да влезе във форма. Сподели, че иска да го направи до края на пролетта заради роля във филм и изглежда постигна целта си. И го доказа с новата си снимка – на нея тя е облечена в собствената си марка спортно облекло “Fabletics”.

“Харесва ми да пробвам нови тренировки и да ям възможно най-здравословно. Ще се постарая да правя това, заедно с отглеждането на децата, работата, семейния живот и приятелките… и все пак ще опитам да запазя разсъдъка си”, пошегува се в публикация в инстаграм Кейт. Тя сподели, че смята да постигне целта си с помощта на фирмата за здравословни продукти “Weight Watchers”.

По-късно през април звездата се похвали с успеха си с друга снимка в социалните медии и показа, че й остава още съвсем малко до желаната фигура.

Пред списание Women’s health тя разказа малко повече за тренировките си. Инструктурът й Никол Стюърт я запознала с високо интентзивните тренировки на велоергометър “Пелотон”. Според актрисата това е един от най-добрите начини да отслабваш, особено ако разполагаш само с 20 минути на ден.

Освен това Хъдсън сподели, че обича да танцува и да тича, затова често вмъквала този тип тренировки в рутината си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес15 АВГУСТ 2019

Тренировки без тежести за дупе и крака от фитнес инфлуенсърите

Всяка една от тях можете да направите навсякъде и не изискват никакво оборудване

Фитнес12 АВГУСТ 2019

Бути йога - забавният начин да отслабваме

Не, името не идва от думата "booty"

Фитнес02 АВГУСТ 2019

Инста-вдъхновение за по-тънка талия

Избрахме няколко много добри комплекса с упражнения, които се изпълняват в домашни условия

Фитнес31 ЮЛИ 2019

Кардио тренировките, които не изискват уреди

И са по-добри от джогинга