Меган Маркъл е добро момиче в кухнята

Никакво кафе, много зеленчуци и свежи сокове

Меган Маркъл е добро момиче в кухнята

Меган Маркъл изглежда винаги перфектно и макар да е на 36 години, тя може да се похвали с много по-младолика и свежа визия от 35-годишната Кейт Мидълтън и 33-годишният принц Хари.

Причината за това се крие в начина й на живот. За щастие, тя обича да говори за това и откровено споделя какво й коства, за да остане в перфектна форма.

С напредване на възрастта се променя и подходът ми. Сега се грижа внимателно и с голямо удоволствие за здравето си, за кожата на лицето и тялото си. И не става дума само за естетични процедури. Това засяга и начина ми на живот – това колко работя, колко спя, какво ям и пия и в какви количества”.

Меган Маркъл е добро момиче в кухнята

Йогата като начин на живот
Меган започва да прави йога още от дете. Прави асани още от 7-годишна, а нейн учител е майка й, която е йога инструктор. “Не съм генетично слаба. Малко хора са получили подобен дар при раждането си. Затова пък отдавна съм свикнала да спортувам и да спазвам добър режим на хранене. А йогата ми е просто любима. Наследила съм страстта си от мама. Тя е инструктор,” споделя Меган пред сп. Women’s Health.

Златното правило за грима, което Меган Маркъл никога не нарушава

Не пие кафе, а зелени смутита
Докато повечето хора разчитат на кофеина за енергия, Маркъл има друг подход. “Зеленият сок е като философия за мен и приемам храната като лекарство,” казва тя пред Delish.

Тя разчита на зелените сокове и смутита, които я държат бодра през целия ден. “Сутрин си правя следната комбинация: малко ябълка, кейл, спанак, лимон и джинджифил, взимам я с мен по време на работа и отпивам от нея, когато поискам. Това ми дава много повече енергия от чаша еспресо”, обяснява Меган пред Today.

Меган Маркъл е добро момиче в кухнята

Обожава супер храните
Меган е наясно с това каква храна трябва да приема, за да изглежда и да се чувства добре. Всяка сутрин стартира деня си с купичка акай бери, които са отличен антиоксидант. Задължителните храни, които присъстват в менюто й са банани, семена от чиа и конопени семена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Плодовете с най-малко захари
Диети19 ОКТОМВРИ 2020

Плодовете с най-малко захари

Ако внимаваме със захарта, трябва да имаме предвид и фруктозата

Когато тялото ни подсказва, че е време да променим диетата
Диети23 СЕПТЕМВРИ 2020

Когато тялото ни подсказва, че е време да променим диетата

Ако забелязвате някой от тези седем симптома, значи организмът ви се опитва да ви изпрати предупредителен знак

Типичните грешки на една "здравословна" закуска
Диети10 СЕПТЕМВРИ 2020

Типичните грешки на една "здравословна" закуска

Или още от капаните на храненето по време на диета

Това са петте най-ефикасни диети в света
Диети31 АВГУСТ 2020

Мързеливият кето режим - работи ли?

По-лесен, но също толкова ефективен вариант като кето режимът - твърде хубаво да е истина?