Истински жени разказват защо са се отказали от диетите

Ако се чудите дали да започнете да пазите диети или да спрете да го правите – прочетете тази статия

Диетите, макар и често много ефективни, не са за всеки и определено не са подходящи за поддържане дълго време.

Когато четем за ползите от някоя диетата и за резултатите, които ни обещава, рядко чуваме как тя ще се отрази на личния ни живот. Всъщност реалността е такава, че понякога, дори и да имаме силно желание да спазваме даден режим, има много други неща, които се оказват по-важни – като здравето ни и личния живот.

Вижте как тези истински жени са решили да спрат да спазват диети и решете дали това ще промени и вашето мнение.

Мери Блек – “Спрях да пуша”

През първата част на 20те си години Мери винаги била с кола и цигара в ръка. Това притъпявало глада й и тя наричала това своята собствена диета. Така теглото й стигнало критично ниски килограми и започнали здравословните проблеми. За да ги поправи, тя решила да спре цигарите. “Бях чувала, че когато ги откажеш, лесно може да напълнееш. Не исках да ми се случва това и се записах за фитнес. Там научих повече за здравословното хранене. Днес се чувствам страхотно в тялото си и здравето ми е в перфектно състояние.”

Дженифър Бийстън – “Осъзнах, че диетите са просто временно решение”

Тя е започнала своята първа диета само на 15 години и бързо се е загубила из никому неизвестните правила. “Съветите на списанията и експертите си противоречаха, всеки казваше, че има магическото решение, но резултатите рядко се появяваха. Осъзнах, че ако искам да постигна повече с тялото си, няма как да го направя с тези диети”, разказва тя.

Сара Лин – “Да бъда майка беше много по-важно от това да бъда слаба”

Макар и да работи като фитнес инструктор Сара винаги е имала проблем с поддържането на фигурата си и това се отразявало на хранителните й навици. “В момента, в който разбрах, че съм бременна, осъзнах, че има много по-важни неща от това да съм слаба”.

Аня Гудор – “Намерих нова страст”

От тинейджърските си години Аня се е страхувала от това да не стане дебела някой ден. Това я карало да прибягва до всякакви екстремистки диети, хапчета за отслабване и цялостно гладуване. “Докторите ми казваха, че здравето ми се влошава заради това, но аз не ги слушах”, споделя тя. Това продължило до момента, в който тя започнала да практикува спортно танцуване. Новото й хоби я карало да се чувства много добре и тя забравила за притесненията си за теглото. Точно тогава всъщност тя постигнала мечтаната си фигура, когато спряла да се притеснява за нея.

Най-доброто упражнение с тежести за повдигнато дупе

Овладяването на гнева е най-добрата диета

Въглехидратите помагат за стабилизирането на хормоните

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Диети09 АВГУСТ 2019

10 храни, които се борят с целулита

Включете следните продукти, за да се сдобиете с перфектно дупе

Диети08 АВГУСТ 2019

Лесни и свежи хапки до 150 калории

Заложете на здравословните плодове и няма да съжалявате

Диети07 АВГУСТ 2019

Гарантирано отслабване за една седмица

Фокусирайте се върху това да подобрите храносмилането и тонуса си, приемайте достатъчно протеини + още съвети: