3 качества, които правят една жена желана

Дали е важно да изглеждаш добре, за да бъдеш желана от мъжете? Няма да ви лъжем, отговорът е да. Но към образа на една желана жена задължително добавяме и тези три основни качества на нейния характер. Жените, които ги притежават, обикновено нямат проблем да привлекат и задържат един мъж, връзките им са продължителни, а те […]

Дали е важно да изглеждаш добре, за да бъдеш желана от мъжете? Няма да ви лъжем, отговорът е да.

Но към образа на една желана жена задължително добавяме и тези три основни качества на нейния характер. Жените, които ги притежават, обикновено нямат проблем да привлекат и задържат един мъж, връзките им са продължителни, а те самите са желани и обгрижвани.

 Умеят да получават и да благодарят

Звучи старомодно, но мъжът се влюбва тогава, когато жената му позволи да се чувства полезен. Ако докато ужажва една жена, всеки опит да направи някакъв жест към нея е париран, това е удар по самочувствието на мъжа.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

Нормално е поне на първите една-две срещи жената да позволи той да плати вечерята, както и да го остави той да избере мястото. А когато е във връзка, да остави партньора си да върши “мъжките неща” – да закара колата на сервиз, да й преинсталира компютъра, да смени крушка. Ако тя умее да приема тези жестове на грижа с истинска благодарност, това я прави много по-желана жена.

Отделят време, за да бъдат с един мъж

Ако сте били на среща и е минала добре, но след това две седмици сте твърде заета да се видите отново, това е отблъзкващо за един мъж. Сякаш му казвате в прав текст, че не го смятате за достатъчно важен или интересен.

Тази илюстрация ще ви обясни всички проблеми в любовта

Жените, които мъжете обичат да зарязват

В една сериозна връзка е същото – една желана жена умее да накара и мъжа си да се чувства желан. А това става на първо място по този толкова простичък начин, а именно като полагате усилия да отделите време и да бъдете заедно. А също и като правите общи планове. Да, мъжът трябва да бъде оставен да ви преследва, но не го карайте да изнемогва в този маратон…

Уважава го

Момчетата се женят за жени, които изглеждат секси. Мъжете, особено по-умните от тях, се женят за жени, които ги уважават.

Това означава искрено да се вълнуват и да ценят мнението на мъжа. Да уважават избора му на професия, начина, по който се държи със семейството си, неговия приятелски кръг и основните ценности, върху които построяват живота си. От друга страна саркастичните жени, които се наслаждават на това да забиват стрелички в мъжкото его, рядко са истински желани.

Кой тип жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс25 АВГУСТ 2019

Съвети за връзките от авторката на "Сексът и градът"

Кандис Бушнел и ценните съвети, които ни завещава

Връзки & секс23 АВГУСТ 2019

11 неща, по-болезнени от изневярата

Смятате ли, че това е най-лошото нещо, което може да се случи на връзката ви? Прочетете това и помислете пак.

Връзки & секс19 АВГУСТ 2019

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел анализира този съвременен феномен, за да даде някои интересни отговори

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"